USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кращі харчові добавки: топ брендів*

14 Березня 2022 17:30
БАДи (біологічно активні добавки) — це не панацея та не імітація здорового харчування, але можливість задовольнити потреби організму для кращого самопочуття. Щоб споживання добавок було безпечним і ефективним, зібрали список найпопулярніших виробників, які представлені на EVA.UA.

Solgar

Бренд Solgar був заснований ще 1947 року й уже протягом 75 років не втрачає лідерських позицій. Особливістю компанії є те, що вся продукція виготовляється винятково на території США, а сировина сертифікована.

Топ-продукт: комплекс Skin, Nails & Hair.
NOW

Започаткована 1968 року компанія NOW стала сімейним бізнесом світового масштабу. Головна цінність бренду — найвища якість продукції та компонентів за доступну для всіх ціну. Харчові добавки виготовляють з натуральної та органічної сировини без використання шкідливих речовин під час виробництва. Також в асортименті є спортивне харчування, як-от амінокислоти, протеїн та колаген для підтримки суглобів.

Топ-продукт: Vitamin D-3.

Swiss Energy

Цей бренд об’єднав найкращі здобутки фармацевтичних компаній Швейцарії, що протягом столітньої роботи здобули всесвітню славу. У своїх продуктах використовують лише клінічно перевірені компоненти та найефективніші рецепти для високої якості БАДів.

Топ-продукт: вітаміни у вигляді шипучих таблеток.

Golden Pharm

Український виробник біологічно активних добавок Golden Pharm здобув популярність завдяки широкому асортименту, різним формами продукції та унікальним компонентам. Якісна сировина та сучасна технологія виробництва допомогли бренду конкурувати із всесвітньо відомими компаніями.

Топ-продукт: Garlic oil+ в капсулах.

Country Life

Компанія Country Life була заснована 1971 року в США не лише як виробник БАДів, а й як навчальна платформа для популяризації здорового способу життя та повноцінного харчування. Продукція виготовлена з органічних речовин, в яких максимально збережена початкова користь, не містить глютену.

Топ-продукт: Chelated Magnesium Glycinate.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus