USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Країна з мене робить наркомана»: нардеп Юрченко вперше прокоментував ДТП за своєї участі

12 Липня 2021 12:20
Наркотиків ніколи не вживав, а ДТП не заперечує. Нардеп Олександр Юрченко вперше вийшов до журналістів після аварії у Львові на минулому тижні. Тоді його запідозрили у кермуванні під наркотиками. Нині справа передана до суду.

Про це розповіли в ефірі ТСН.Ранок 12 липня.

На синьому спорткарі на парковці біля львівського готелю він увігнався в іншій легковик. Тоді, мовляв, навіть не зрозумів, що сталося.

«Два дні країна з мене робить наркомана», – обурюється Юрченко.

Нардеп твердить – водій пошкодженого авто погрожував йому та навіть вдарив дівчину, яка з ним була. Відеодокази обіцяє надати пізніше. Додає – потерпіла написала заяву до поліції. Скаржитися до поліції збирається і сам водій легковика – місцевий бізнесмен Всеволодод Боровець. На відео з камер спостереження він у світлій футболці. Дівчину, твердить, не бив. Натомість у побитті звинувачує самого депутата. А кадри, оприлюднені в соцмережах, називає доказом. Юрченко на них у темній футболці.

Після бійки на місце приїхала поліція. Нардепа Юрченка запідозрили у вживанні наркотиків і повезли на освідування.

«Поліція мені зазначала, що в тесті знайдено екстезі, а я в житті не приймав ніяких наркотиків», – переконує народний обранець.

Щодо нардепа склали протокол про скоєння ДТП у стані наркотичного сп’яніння. Та сам Юрченко запевняє – результати тесту підробили на замовлення другого учасника аварії. Опонент нардепа натомість запевняє – на експертизу впливу не має.

Юрченко ж на підтвердження своєї невинуватості демонструє два негативні результати тесту на наркотики. Здавав їх, щоправда, не у четвер, коли сталася ДТП, а вже у суботу, 10 липня.
Тоді ж він без прав поїхав до Києва на своєму «Мустанзі».

Тим часом нарколог пояснює ТСН, як працюють такі тести.

«Якщо пройде три доби після вживання, чого завгодно з психотропних наркотиків, нема сенсу здавати ті аналізи, бо вже нічого не покаже», – говорить лікар.

Варто зазначити, що автівки, на якій Юрченко скоїв ДТП, в його декларації немає. Каже, взяв її у друзів. А те, що рік його народження збігається з номером – називає випадковістю.

Олександр Юрченко позафракційний. Торік його виключили з фракції «Слуга народу» через скандал із хабарем. Через хабар йому оголосили підозру. Та справу до суду досі не передали. Після нового скандалу «Слуги» порадили Юрченку скласти мандат. Але він цього робити не збирається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Народна прокуратура Показати IP 12 Липня 2021 12:45
Така мила людина, а бридкі українці чогось з доброго дива зговорились проти нього: то підставили його, змусивши їхати без прав, то результати медичні підробили, то присилували, щоб хабар взяв. Ну не пощастило йому з країною
ABC Показати IP 12 Липня 2021 12:53
Бреше і не червоніє. Дякую всім, хто голосував за зелену команду. Головне ж, що не барига, правда?
777 Показати IP 12 Липня 2021 13:01
Так ты и есть наркоша.не надо ничего из тебя делать.ты уже готовое г.....
Пілат до 777 Показати IP 12 Липня 2021 13:21
Файно було б, щоб з нього ще й півника зробили... колективно
777 до Пілат Показати IP 12 Липня 2021 16:06
Лично я не против.хотя может он уже и так успел.
Ці Показати IP 12 Липня 2021 13:10
Які вони ці *зеленці*,всі брехливі,такі молоді а вже від них смердить,наче від старого козла.
???.. до Ці Показати IP 12 Липня 2021 13:37
Та невже? А що вони з неба впали?-чи може таки іх привели 73%? і так радіють до сьогодні що переміг телеканал з 95 кварталом!
Фу Показати IP 12 Липня 2021 13:15
Від бариги те ж смердить...брехуни всі *дякули*!
33 до Фу Показати IP 12 Липня 2021 14:58
Ти б помився, може то від тебе
Я в екстазі Показати IP 12 Липня 2021 13:22
На Мустанзі. І мандата не віддам. Rampampam!
Лучанин Показати IP 12 Липня 2021 15:13
Що і пиво в магазині теж не крав? Брехня основна риса зеко манди
Анонім Показати IP 12 Липня 2021 15:35
Никто этого слугу народа «коррупционера-наркомана» лишать мандата не будет. Его 211 округ Слуги проиграют на перевыборах в парламент. Поэтому он ведёт себя так дерзко, зная, что в его услугах (нажатии кнопки в нужный момент) заинтересованы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus