USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Кредитні документи Луцька розглядає Мінфін

12 Жовтня 2016 09:12
Мінрегіонбуд та Мініфраструктури включили в попередній перелік інвестиційних об’єктів кредит для Луцька на тролейбуси та для КП «Луцькводоканал».

Про це стало відомо під час оперативно наради у Луцького міського голови сьогодні, 12 жовтня.

Так, міський голова Микола Романюк повідомив, що під час засідання Ради регіонального розвитку, яка відбулася днями в Києві, документи, подані міськрадою до профільних міністерств вже пройшли попередні відбори. Мова йде про кредити під державні гарантії на тролейбуси через Мінінфраструктури та кредитні кошти на модернізацію КП «Луцькводоканал» (реконструкція очисних споруд, станція знезалізнення та обладнання)

З його слів, висновки міністерств відзначають, що техніко-економічне обґрунтування цих проектів - одне з кращих. Наразі проекти перебувають на погодженні у Мінфіні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus