USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Кремінь» проти «Волині»: 3:1

30 Серпня 2017 23:16
У матчі 9-го туру першої ліги луцька «Волинь» на виїзді поступилася «Кременю», повідомляють на сайті клубу.

Лучани розпочали гру активніше і спробували нав’язати супернику свою гру. Незважаючи на це, господарі швидко оговталися і вже на 24-й хвилині Марчук змушений був рятувати ворота після удару Богданова. Однак у наступному небезпечному епізоді голкіпер лучан врятувати свою команду не зміг: м’яч відскочив до Боровського і гравець «Кременя» відкрив рахунок у грі, забивши гол у роздягальню. Відновити статус-кво міг Романюк, але з його пострілом справився Олійник.

Пропущений гол деморалізував молодих футболістів «Волині» і після перерви хрестоносці пропустили ще двічі. Голами у складі «Кременя» відзначилися Богданов і Степанчук. На 63-й хвилині Медвєдь скоротив різницю у рахунку, Після цього новобранець міг забивати ще двічі, однак воротар на захисники «Кременя» виручили свою команду.

Забивати міг і Ляшенко, але знову свою команду врятував Олійник.

На 90-й хвилині стовідсоткову нагоду згаяв Льозін, який, фактично, не влучив у порожні ворота. «Фортуна повернулася до кременчужан», - зізнався коментатор матчу, підсумовуючи те, що відбулося на футбольному полі.

Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 3:1 на користь господарів. Наступний матч волиняни зіграють 4 вересня: «хрестоносці» прийматимуть на «Авангарді» київську «Оболонь-Бровар».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus