USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Зробити чеченця убивцею Нємцова – замовлення Кремля, - Яшин

9 Березня 2015 09:39
Колишній заступник командира батальйону "Північ" Заур Дадаєв фактично взяв на себе організацію вбивства Бориса Нємцова, - пише "Росбалт" з посиланням на джерело в правоохоронних органах. Про це повідомляє ТСН.

Нагадаємо, вчора, 8 березня, у Басманний суд Москви доставили п'ятьох підозрюваних у вбивстві російського опозиціонера Бориса Нємцова

Згідно з даними джерела, Дадаєв заявив, що в січні 2015 року дізнався, що Борис Нємцов неодноразово допускав негативні висловлювання на адресу мусульман, що проживають на території Росії, пророка Мухаммеда, а також самої ісламської релігії. Мовляв, будучи людиною сильно віруючою, Заур не зміг стерпіти подібне.



Друг Нємцова Ілля Яшин притримується думки, що офіційна версія слідства по справі Нємцова щодо причетності Заура Даєва є не що іншим, як політичним замовленням Кремля. Про це повідомляє «Преса України».

«Припущення, що Нємцова вбили радикальні мусульмани за негативні висловлювання про іслам, судячи з усього, стало офіційною версією слідства. Це не просто маячня. Для мене очевидно, що така версія - результат політичного замовлення Кремля», - зазначає найближчий соратник Нємцова.

За словами Іллі Яшина, така версія слідства цілком зручна російській владі.

«Не дивно, що стрілочник Дадаєв, якого Кадиров після вбивства назвав «справжнім патріотом і воїном», озвучує саме ісламські мотиви свого злочину», - каже політик.

Також опозиціонер спростовує інформацію про зневажливе ставлення Нємцова до ісламістів.

«Нємцов ніколи не говорив поганого слова про іслам. Він був абсолютно терпимою в релігійному плані людиною. Звичайно, він критикував терористів, які розстріляли редакцію «Шарлі Ебдо» в Парижі. Але багато публічних персон критикували їх набагато жорсткіше і голосніше. Нємцов критикував вбивць, але ніколи поганого слова не говорив про іслам», - зауважує Ілля Яшин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus