USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Кропива добивається нових тарифів. Мерія підключає антимонопольників

16 Січня 2009 14:18
На позачерговому засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради було заслухано інформацію щодо тарифів на теплоенергію ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго». Про це 16 січня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує офіційний сайт Луцької міськради, це підприємство пропонує тарифи, які більші від діючих для населення – на 42%, для бюджетних та інших споживачів – на 90%.
На ім’я Луцького міського голови Богдана Шиби також надійшов лист від державної інспекції з контролю за цінами у Волинській області. У ньому інформують про розмір окремих витрат на виробництво теплової енергії ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго».
Взявши до уваги усю надану інформацію, виконавчий комітет Луцької міської ради надіслав лист голові Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.
У ньому зокрема йдеться: «Обсяги теплової енергії від ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» становлять 33,4% від загального обсягу реалізованого тепла підприємством «Луцьктепло» і застосування тарифів, запропонованих ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго», призведе до збільшення тарифів на послуги комунального підприємства.
Враховуючи нестабільну економічну ситуацію, зменшення доходів громадян, з метою недопущення навантаження на мешканців міста, що пов’язано з ростом тарифів на теплоенергію, просимо розглянути проект рішення на відповідність конкуренційному законодавству. Про результати повідомити виконавчий комітет Луцької міської ради».

Нагадаємо, що ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» звернулося до луцької міської влади з проханням підвищити йому тарифи на виробництво теплової енергії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
alex Показати IP 16 Січня 2009 14:32
Не розумію питання. Пан Кропива свої збитки хоче перенести на населенні і організації. Потрібно було раніше подавати нормально тепло і підігрівати воду, тоді була б і собівартість послуг нижча.
Славко Показати IP 16 Січня 2009 15:19
Не зрозуміло.Кропива підвищує--"це призведе до підвищення тарифів!.Підвищує "Луцьктепло" чи "Водоконал"--це приведення тарифів у відповідність з подорожчанням газу, електроенергії і т.д. У цьому випадку підвищення--економічно обгрунтоване...То Шиба памятає, що він говорить? І навіщо ці подвійні стандарти? Він лучан за баранів тримає???
Юзьо Показати IP 16 Січня 2009 16:34
Скоро дотиснутий до ручки народ підніме вас усіх на вила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus