USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кропива хоче нових тарифів

12 Січня 2009 14:08
ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» звернулося до луцької міської влади з проханням підвищити йому тарифи на виробництво теплової енергії. Це питання в мерії сьогодні, 12 січня, розглядала комісія з питань тарифної політики, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповіли представники ТзОВ, нинішні тарифи, за якими з «Луцьктеплоенерго» розраховується ДКП «Луцьктепло», затверджені ще серпні 2007 року. З того часу газ подорожчав для населення на чверть, а для інших категорій споживачів – на 85%. Тому підприємство, очолюване Олександром Кропивою, начебто зазнало збитків обсягом 3 мільйони гривень.
Зрештою, «Луцьктеплоенерго» просить підняти тарифи на виробництво теплової енергії для мешканців міста на 30%, для підприємств – на 60%. Загалом закладено рентабельність 12%. Окрім того, підприємство отримало позитивний висновок Держцінінспекції.
Як зазначалося під час засідання комісії, у разі погодження нових тарифів для ТзОВ, за два місяці «Луцьктепло» зазнає близько 1,5 мільйона гривень збитків. Тобто у такому разі міська влада буде змушена піднімати тарифи або ж дотувати ДКП із бюджету.
Тому комісія з питань тарифної політики погодила нові тарифи для «Луцьктеплоенерго», але за умови зменшення рентабельності. Це зроблено на вимогу заступника міського голови Петра Гоцалюка, позицію якого озвучила директор департаменту економіки Любов Ковпак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus