USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кропива пообіцяв гарячу воду, коли із ним розрахуються. ФОТО

10 Жовтня 2008 13:47
Сьогодні, 10 жовтня, як уже повідомляли «Волинські Новини», підприємець Олександр Кропива вийшов до пікетувальників, які прийшли під стіни ЗАТ «Волинський шовковий комбінат». За його словами, котельня готова до опалювального сезону, але «постачання газу буде здійснюватися тільки при умові погашення заборгованості, здійснення попередньої оплати за газ та надання відповідних банківських гарантій на суму, яка буде відповідати річному споживанню природного газу», – резюмував він.  Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Сьогодні, окрім мешканців мікрорайонів, що досі не мають гарячої воли, під стіни комбінату прийшли члени «Молодіжного Союзу «Наша Україна».
Позицію лучан, які вже кілька місяців не мають у домівках гарячої води, спробував відстояти депутат міськради Андрій Козюра. «У нас відсутня гаряча вода. Ми знаємо, що ваше підприємство заборгувало 13 мільйонів гривень НАК «Нафтогаз України». Також знаємо, що під зривом опалювальний сезон. Просимо пояснити, чому з липня у наших домівках немає гарячої води?» – розпочав розмову депутат міськради, нашоукраїнець пан Козюра.
Натомість, Олександр Кропива звинуватив пана Козюру в брехні та навів обранцю луцької громади свої аргументу. Зокрема він розповів, що «напередодні ми звернулися в органи прокуратури і просили – шановний Дячук, шановний Шиба, не проводьте відключення гарячої води. На це є офіційна відповідь прокуратури й офіційна відповідь Дячука – котельня на вулиці Карбишева, 2 підлягає зупинці».
Також він розповів, що  «гроші не поступали на протязі восьми місяців нашому підприємству. На сьогодні не проведено розрахунків із нами у сумі 3,5 мільйона гривень. Тільки через виконавчу службу ми змогли досягнути стягнення часткових грошей».  
За словами пана Кропиви, він не знає, коли у місті розпочнеться опалювальний сезон, бо міськвиконком Луцької міськради не узгодив відповідного рішення. У технічному плані котельня повністю готова до опалювального сезону і на запуск потрібно 24 години, але «постачання газу буде здійснюватися тільки при умові погашення заборгованості, здійснення попередньої оплати за газ та надання відповідних банківських гарантій на суму, яка буде відповідати річному споживанню природного газу».
Отож, точної дати появи гарячої води в оселях 33-го і 40-го кварталів Луцька під час сьогоднішньої зустрічі не прозвучало. Учасники пікету лише насамкінець зібрали підписи під звернення до Президента України Віктора Ющенка, Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, омбудсмена Ніни Карпачової та Генпрокурора Олександра Медведька із висловленням обурення діями місцевої влади та керівництва ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» й вимогою втрутитися у ситуацію та відновити постачання гарячої води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Славко Показати IP 10 Жовтня 2008 20:02
Слідами ексБютівця Шиби пішла "Наша Україна". Від імені та за дорученням 23-х(!) лучан та групки студентів написали аж до президента! Залишилось дописатися до ООН та ЕС!! Ось що значить розпочалась передвиборча компанія! Вам панове з НУНС вже нічого не допоможе!
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2008 20:14
Аноніму. Щоб позбавити тебе чергової можливості написати як ти любиш Нашу Україну дозволь тобі нагадати, що акцію організувала не "Наша Україна", а громадська організація "Громадська ініціатива". :Р
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2008 20:44
Сорі, не Аноніму, а Славку
Bob Показати IP 11 Жовтня 2008 11:27
Кропива лише маріонетка, який поставлений лише для того щоб все розікрасти та заробити бабло для своїх покровителів, так що шановні лучани немає смислу шукати в ньому ворога, який не дає гарячу воду. Якщо громада хоче покарати винного,рекомендую розшукати Кривицького і превселюдно на площі посадити на кіл. Особисто я після такого міг би ще довго бути без гарячої води!!!
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2008 12:25
..."громадська ініціатива" з прапорцями НСНУ і лідером однойменної фракції начолі...ага
Коля Показати IP 12 Жовтня 2008 00:55
Це шось дибільне...де вода?коли ці придурки подадуть воду,пропоную знести ту огорожу і включити котельню самим,вручну!!!!
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2008 18:06
Я вважаю, що і Шиба, і Кропива - обоє "хороші".
Роман Показати IP 13 Жовтня 2008 09:25
Шиба і Кропива ти моя кропива, крадії ще ті!!!! Тільки розмовляти вміюсь!!!!
Коля Показати IP 15 Жовтня 2008 14:35
НУ вже 15 число!!!де вода, де гарячі батареъ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus