USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

КРУ труситиме волинську ОДЮСШ

2 Жовтня 2008 18:49

Контрольно-ревізійне управління знову перевірятиме обласну дитячо-юнацьку спортивну школу. На цьому під час засідання постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту і туризму наполіг депутат Олександр Омельчук, – про це про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Депутат невдоволений тим, як директор ОДЮСШ Богуслав Галицький розподілив виділені з бюджету 430 тисяч гривень. Ці гроші, потрібні для ремонту приміщення перед серпневим чемпіонатом Європи з волейболу серед дівчат, за словами пана Галицького, він зекономив як міг.
Зокрема синтетичне покриття, яке коштує 339 тисяч гривень, завдяки спонсорам Федерації волейболу України, він зумів придбати за 263 тисяч, а за електронне табло – до речі, найбільше в Україні – заплатив 72 тисячі, хоча коштує воно вдвічі більше. Для цього Богуславу Галицькому довелося шукати серед працівників заводу-виробника любителів волейболу і обіцяти допомогу їхній команді.
Але Олександр Омельчук не довіряє економічним здібностям директора спортшколи. За його словами, гроші він розподіляє несправедливо і невиправдано: депутат отримував скарги, що ДЮСШ перетворилася на базу волейбольної команди «Волинь-Університет-ОДЮСШ», а іншими видами спорту в ній займатися неможливо.
Невдоволений пан Омельчук і тим, що 6 тисяч гривень були витрачені на стільці: депутат каже, що цього року гроші з бюджету вже виділяли неодноразово.
Між тим, вимоги до залу для проведення чемпіонату Європи дійсно високі: як ідеться в листі Федерації волейболу України, такий зал має бути оснащений не тільки синтетичним покриттям і електронним таблом, а й тисячею глядацьких місць, роздягальнями, душовими і навіть бездротовим Інтернетом. Лише облаштування залу ДЮСШ вже вартувало понад половину спортивного бюджету області, а, за словами Богуслава Галицького, є ще ряд потрібних робіт. Чи виділяти на них гроші — вирішуватиме профільна депутатська комісія під час наступного засідання після того, як розгляне детальний звіт  директора спортшколи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2008 09:48
Краде кожен хто як може !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus