USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Крик душі: опублікували відео про прозріння жителів Донбасу

28 Березня 2018 23:38
У мережі з'явилося відео з жителями Донбасу, які звертаються до української влади з проханням забезпечити трансляцію в регіоні національних телеканалів.

Крім того, люди висловлюють своє обурення повсюдною присутністю там російських ЗМІ. Як повідомляє Обозреватель, відповідний ролик опублікував користувач Михайло Журналіст на своїй сторінці у Facebook.

"Українське телебачення, чому його немає в Красногорівці? Я вас дуже прошу, люди добрі, поверніть нам "5 канал","1+1","Інтер", будь-який канал, дайте нам хоч три. Чому ми повинні слухати це лайно, яке вигрібає Росія на нашу неньку? Ми патріоти", - говорить головна героїня ролика, що стоїть перед групою активістів із українським прапором.

У свою чергу, автор поста зазначає, що дане відео є криком душі людей, яких протягом довгих років гіпнотизували пропагандою росіяни і деякі представники української влади з проросійською налаштованістю.

"Це відео для тих, хто говорить: "Яка різниця, якою мовою говорити?" Це відео про тих людей, які живуть за три кілометри від Донецька і хочуть українську мову, школу, телебачення, газети. А їм цього не дають", - обурився журналіст і закликав усіх подарувати жителям Донеччини та Луганщини українську Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus