USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кримінальне провадження проти Кривіцького закрили

5 Липня 2018 10:49
Кримінальне провадження у справі проти екс-начальника Волинської митниці Віктора Кривіцького закрили.

Про це на повідомив у Фейсбуці адвокат Кривіцього Артур Мартиросян.

Нагадаємо, Віктор Кривіцький В.Б. був затриманий 17 серпня 2017 року, йому інкримінували отримання хабара та зловживання службовим становищем. Під час обшуку головного митника області вилучили півтисячі доларів США, стільки ж євро та 8 тисяч гривень.

Підозру Кривіцькому В.Б. оголошував особисто прокурор Волинської області Максим Киричук.

«Після відмови судом прокуратурі в обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Кривіцькому В.Б., справа була відібрана в слідчих Киричука М.Ю. за нефективне розслідування та передана в слідчий відділ прокуратури Рівненської області. Май же рік тривало слідство у цьому проваджені, і от сьогодні, я отримав постанову про закриття кримінального провадження відносно Кривіцького В.Б. та інших», - написав адвокат Артур Мартиросян 4 липня.



Нагадаємо, у ЗМІ неодноразово повідомлялося про корупцію та злочинні схеми на Волинській митниці, якою донедавна керував Віктор Кривіцький, якого звинувачують в отриманні грошей від незаконного переміщення товарів.

ЧИТАТИ ЩЕ: «НЕПОТОПЛЮВАНИЙ» КРИВІЦЬКИЙ: ЧИ ВІДПОВІСТЬ ЗА КОНТРАБАНДУ КЕРІВНИК МИТНИЦІ ВОЛИНІ?

За словами одного з працівників митниці Петра Євтушка, який на початку квітня дав відверте інтерв'ю, з січня 2018 року митники на постах «Ягодин» та «Устилуг» особисто звітують перед начальникомВолинської митниці Віктором Кривіцьким, за кількість пропущених машин з нелегально ввезеним товаром і зібраним з них «кешем». Кожен бус фотографується і надсилається начальству.

Як відомо, Віктор Кривіцький більшене очолює Волинську митницю ДФС, його призначили заступником голови ДФС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
опа Показати IP 5 Липня 2018 11:10
Хай живе ЇХ суд - самий справедливий суд в світі!!!
Андрій Показати IP 5 Липня 2018 14:25
І щуку кинули у річку - відправили на підвищення в Київ!
Анонім Показати IP 5 Липня 2018 17:36
Інакше і бути не могло ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus