USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волинській митниці – обшуки. Оновлено

17 Серпня 2017 14:18
Працівники Генеральної прокуратури у ніч на 17 серпня здійснили обшуки на Волинській митниці ДФС. Про це написав журналіст 1+1 Євген Плінський у Фейсбук.

«За моєю інформацією, сьогодні вночі ГПУ провела обшуки у декількох волинських митників, зокрема і керівника Волинської митниці Віктора Кривицького. Мої розслідування корупції та схем на цій митниці таки дали результати. Чекаємо офіційного підтвердження», - йдеться у повідомленні Плінського.

Згідно з повідомленнями видання "Перший", обшуки на пропускному пункті «Ягодин» тривають і зараз. Наразі правоохоронці обшукують кабінет начальника Віктора Кривіцького. Також видання зазначає, що у головного митника області вилучили півтисячі доларів США, стільки ж євро та 8 тисяч гривень.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини речник прес-служби Волинської митниці ДФС Ігор Дильов, він не володіє інформацією про те, чи дісно відбувалися обшуки. Та додав, що повідомлення про цей факт прочитав у Фейсбуці.

Коли ж журналісти намагалися додзвонитися безпосередньо на Волинську митницю, аби підтвердити інформацію, то на іншому кінці проводу було постійно зайнято.

Своєю чергою, прес-секретар прокуратури Волині Наталка Мурахевич ані підтвердити, ані спростувати інформацію не захотіла. «Підтвердити чи спростувати будь-яку інформацію може лише прокурор області, слідкуйте за інформацією, це все, що я вам можу сказати», - прокоментувала Мурахевич.
Зауважимо, це не перший обшук на Волинській митниці. 28-го квітня на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» працівники правоохоронних органів вже здійснювали обшуки. Крім того, 16 червня цього року працівники поліції та прокуратури вилучили «чорну касу» волинських митників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
волиняка Показати IP 17 Серпня 2017 12:08
Вибачайте, але те що вилучили, це зараз є у майже кожній сім'ї, а враховуючи зарплату чиновника на такий посаді то може законно бути і ще більше! Не там копає прокуратура, є "птахи" вищого польоту! :)
Тень Показати IP 17 Серпня 2017 13:41
Митники- это наперсточники. Их тяжело словить за руку, если ты сам не мошенник.
Марта Показати IP 17 Серпня 2017 16:13
Піпєц дєнєг знайшли. Чи то решту умикнули, чи то підготовили?
Кусто Показати IP 17 Серпня 2017 21:32
бАЧ ЯК СПОЛОХАЛИСЬ!!! Сидять жебракують на митниці! Та звідти драною мітлою нікого не вигониш.Та їх треба обшукувати кожен день при виході з роботи, може тоді перестануть брати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus