USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кримські татари Волині підтримали політв’язня Ільму Умерова

4 Вересня 2016 09:39
Акція на підтримку заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова, якого утримують у психлікарні в анексованому Росією Криму, відбулася у Луцьку вчора, 3 вересня.

Організатори, а це представники ГО «Кримські татари Волині», кажуть, що таким чином долучилися до всесвітньої акції на підтримку політв’язня. Головна мета – це привернути увагу української влади і світового співтовариства до беззаконня і репресій, які агресор влаштував на півострові, – повідомляє Громадське.Волинь.

«З Умеровим спілкуються його рідні і адвокат. Обіцяли звільнити його до 7 вересня. Увесь світ вже тисне на Росію, щоб звільнили Умерова. Він дуже хворий. У нього цукровий діабет. Стан його здоров’я в психіатричній клініці значно погіршився. До нього не пускають ні дітей, ні внуків. Знущаються над ним. Окрім Умерова багато кримчан страждають від цього російського ігa», – каже представник ГО «Кримські татари Волині» Редван Зекірьяєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus