USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Кримські пластуни жили в луцьких сім’ях

9 Січня 2013 12:34
Дев’ятеро пластунів з Криму приїхали на Різдвяні свята на Волинь аби відчути, як відзначають Різдво на заході країни.

Про це йдеться на ВОДТРК.

Гості проживали у луцьких сім’ях і протягом трьох днів гостювання знайомилися з традиціями, відвідали визначні місця обласного центру і здружилися з ровесниками.

Ідея організувати таку поїздку виникла у пластуна Романа Вілівчука. Він колись проживав у Луцьку, зараз - у Севастополі. Вирішив показати кримчанам, як у волинських сім’ях святкують Різдво Христове. Каже, що проблем із проживанням не виникло: звернувся до пластунів з Луцька і родини відгукнулися та радо прийняли в сім’ї гостей.

Голова Волинської округи Національної скаутської організації України Олег Лапковський розповідає, що зараз їх рух все більше набирає обертів. До них в області приєдналося 130 людей, більшість – діти, а такі поїздки, мовляв, - лише початок тісної дружби скаутів різних регіонів.

Від гостей, додає, дізналися багато про культурні надбання кримчан. Волинські пластуни, своєю чергою, гостям провели екскурсії обласним центром та усі разом долучили до різдвяного вертепу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Макар Показати IP 9 Січня 2013 17:13
Молодці!Країну потрібно об*єднувати на грунті національних традицій різних регіонів.Всі повинні відчути,що ми живемо в Україні і що ця країна не ворожа Росії,але інша і не гірша,а краща.
Ворона Показати IP 9 Січня 2013 21:02
Пластуни, так тримати! Лише взаємне спілкування допоможе втілити "Схід і Захід - разом!"
Руслана Показати IP 10 Січня 2013 09:42
Молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus