USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У РФ все більші проблеми з логістикою через пошкодження Кримського мосту, – британська розвідка

17 Жовтня 2022 14:15
Росії все важче забезпечувати постачання свого угруповання на півдні України у зв’язку з наслідками диверсії на Кримському мосту.

Як повідомляє Європейська правда, про це йдеться в огляді британської розвідки за 17 жовтня про війну в Україні.

«Логістичні виклики для сил РФ на півдні Україні, найімовірніше, стали ще більшими після пошкодження Кримського мосту 8 жовтня. Відновлювальні роботи тривають, міст частково відкритий для проїзду, але у чергах на переправу досі очікують багато вантажівок», – зазначають в огляді.

Для потреб угруповання на півдні України рашисти збільшують інтенсивність постачання сушею через Маріуполь, щоб компенсувати проблему з Кримським мостом. Розвідка зазначає, що цей маршрут стає для росіян все важливішим з огляду на те, що на Херсонському напрямку багато військ, а постачання через Крим ускладнилося.

«Мелітополь – вузол логістичних маршрутів, і там спостерігається значна присутність російської авіації», – додають експерти.

Читати ще: Мобілізовані росіяни оснащені ще гірше, ніж сили РФ, які вже в Україні, – британська розвідка

Окрім того, речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк повідомила, що вибух на Кримському мосту значно погіршив становище російської армії. Тепер у ворога критичний стан зі спорядженням та логістикою на півдні України.

Гуменюк розповіла, що навіть природа на боці України. Адже станом на 16 жовтня росіяни зупинили рух поромів через шторм.

«Через вітер неможливо здійснювати сполучення між точками через протоку, тому вони справді потерпають від нестачі обладнання, боєкомплектів, військової техніки», – пояснила речниця ОК «Південь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus