USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кривавий теракт ІДІЛ у Багдаді: 17 загиблих, десятки поранених

28 Листопада 2017 07:40
Двоє терористів-смертників влаштували атаку на південному сході іракської столиці Багдаді.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на МВС Іраку.

Згідно з останньою інформацією ЗМІ, жертвами нападу бойовиків на ринок в районі Ан-Нахран стали 17 чоловік, 28 отримали поранення. Як заявили в МВС, терористи спершу відкрили вогонь з автоматичної зброї по мирним жителям, потім один з них підірвав себе.

Другого бойовика силовики ліквідували. В даний час місце інциденту оточено, ведеться розслідування. За даними влади, метою теракту став столичний район Ан-Нахраван.

Відповідальність за напад на себе взяло терористичне угрупування «Ісламська держава», додає Al Mayadeen.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 24 листопада в Єгипті на півночі Синайського півострова стався вибух у мечеті. Теракт стався в місті Бір-ел-Абд, в 40 км від північно-синайській столиці Ел-Аріша. Крім вибуху, під час проповіді в мечеті сталася стрілянина. Група чоловіків на чотирьох позашляховиках відкрила вогонь по прихожанам. Загалом загинуло понад 300 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus