USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Куди звертатися волинянам, якщо рідні чи друзі зникли безвісти. Контакти

23 Грудня 2022 09:02
Волинянам, які через війну втратили зв'язок з рідними і не можуть їх знайти, радять звертатися до регіонального координатора Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Про це повідомили у Волинській обласній військовій адміністрації.

В області працює регіональний координатор Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин при Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України – Раїса Клименко.
В рамках робочої зустрічі заступниця голови ОДА Мирослава Якимчук та координаторка у Волинській області домовилися про подальшу співпрацю та взаємодію у пошуку зниклих безвісти людей, зокрема на війні.

Як зазначила Раїса Клименко, центр допомагає родичам зниклих зі збором необхідних документів, службовим розслідуванням, надають зразки заяв до інших інстанцій, наприклад Червоного Хреста тощо. Тобто, координують дії родичів, аби швидше знайти зниклих безвісти.

Якщо рідні чи друзі зникли безвісти, телефонуйте за номерами координатора у Волинській області Раїси Михайлівни Клименко: 050 67 53 417, 096 93 39 263.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus