USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Якою є культура луцьких вболівальників: хочемо до Європи

19 Травня 2015 18:15
У Луцьку із рахунком 4:2 завершився матч 24-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, в якому «Волинь» благополучно «взула» на власному полі ужгородську "Говерлу". І все б добре, в усіх святковий настрій, однак після вдалої гри вболівальники залишили на стадіоні «Авангард» доволі сумне видовище.

Як виявилось, окремі любителі футболу й гадки не мають про те, що, до прикладу, лузаючи таке популярне під час перегляду матчів насіння, відходи варто викидати у паперовий пакет, який в народі називають «кульок». Для таких потреб підходить будь-що: целофанові «пакети-маєчки», картонні коробки, упаковки від чіпсів та сухариків, врешті-решт, кишені та жменя. Утім поціновувачі «червоно-білих» вперто продовжуть, так би мовити, «ходити під себе», викидаючи сміття під сидіння.

Таке явище спостерігається на кожному секторі, окрім 17-го, на якому уже історично «осіли» волинські ультрас, - вони ретельно слідкують за дотриманням чистоти та порядку на місцях. А от гори сміття можна знайти навіть на «елітній» ложі.
У приватній розмові один із вболівальників зазначив, мовляв, не кидав би насіння під сидіння, якби біля кожного місця обладнали смітник. Однак, такий утопічний вихід ситуації навряд вирішить проблему, яка полягає не в поганому догляді та оснащенні стадіону, а саме в культурі волинських вболівальників.

Нагадаємо, журналісти Інформаційного агенства Волинські Новини вели онлайн-репортаж з футбольного матчу Волинь:Говерла. Окрім цього, головний тренер «Волині» у власному коментарі зазначив, що його підопічні не можуть зіграти без пригод. Також пропонуємо вашій увазі фоторепортаж з матчу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанин Показати IP 19 Травня 2015 20:04
кузьма,що з неї взяти
знаючий Показати IP 19 Травня 2015 20:16
Тягла дати
анонімус Показати IP 19 Травня 2015 21:03
приберіть бабок з сємками і шашлики
лучанин до анонімус Показати IP 19 Травня 2015 21:17
будуть в супермаркетах купляти
000000 Показати IP 20 Травня 2015 08:46
Культура і виховання - нульові

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus