USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Купи сміття поряд з Господарським судом області у Луцьку. ФОТО

9 Серпня 2013 11:07
На «тещиному язику» між деревами лежать купи непотребу та сміття. Хто прибире – невідомо.
У скверику на вулиці, яку в народі називають «тещин язик», просто між деревами лежать купи сміття та непотребу, які ніхто не збирається прибирати. Сквер знаходиться поруч з Господарським судом області, між паралельними вулицями Глушець та проспектом Волі, - інформує Під прицілом.

Поблизу цього сміттєзвалища щоденно ходять мешканці сусідніх будинків і судді, також їздить велика кількість авто.Оскільки стрімкий спуск «тещиного язика» дозволяє скоротити шлях від проспекту Волі до вулиці Глушець.

Окрім того, «милуватися» новоствореним сміттєзвалищем кожного дня доводиться і мешканцям будинку 52, що на проспекті Волі. Адже саме сюди виходять їхні вікна. Дивує те, що ані судді, які б мали дивитись за благоустроєм та чистотою навколо суду, ані комунальники чомусь на це неподобство не звертають уваги. Однак, так і не вдалось з'ясувати хто ж є відповідальним за цю територію. Чи то через палючу спеку, чи то в силу своєї зайнятості, однак керівництва департаменту житлово-комунального господарства та самих працівників підприємства на робочому місці так і не застали, - резюмують у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вітя Показати IP 9 Серпня 2013 11:12
А хто буде прибирати? Чи святкувати можна і з сміттям? А ще спека робити не хочеться
N Показати IP 9 Серпня 2013 11:27
Лежать іграшки - може судді сюди бавитись ходять?
Ірина Показати IP 9 Серпня 2013 11:33
Нехай би поліщуки, які мешкають в прилеглих будинках не викидали сміття де заманеться. А чисто не там де прибирають, а там де не смітять.
інга Показати IP 9 Серпня 2013 14:47
а мешканці будинку які цим милуються коли засирали самі ж територію яким місцем думали. Чи ті задрипанці не можуть сміття до сміттєвих баків винести??? ТО може взагалі з власних вікон та балконів нехай викидають сміття- так ще ближче. Й до кущів йти не треба...Чи то судді та відвідувачі суду своє сюди везуть??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus