USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Куражний баскетбол у першій грі вплинув на другий матч», – Журжій про перемоги «Старого Луцька»

18 Жовтня 2021 14:13
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» днями здобув дві перемоги над «Львівською Політехнікою». У першій грі лучани не відчули особливих проблем, вже з початку відірвавшись від суперників. А ось друга гра була більш складною, перед фінальною чвертю перевага лучан була не такою солідною, тож луцьким баскетболістам довелося бути сконцентрованими, аби здобути другу перемогу. Головні тренери команд поділилися своїми враженнями від двох матчів.

Головний тренер «Львівської Політехніки» Ярослав Зубрицький: «У лучан дуже хороша команда, добре укомплектована. У нас відбулися суттєві зміни у складі команди – на жаль, більшість провідних гравців пішло. Зараз нам не вистачає потужного п’ятого номера, немає першого номера на заміну. Віталій Чорновіл зіграв добре, але замінити його, щоб дати відпочити, немає ким. Нам не вистачило лавки. Тому результат закономірний».
Баскетболіст «Старого Луцька» Роман Бондарук: «Вчора ми виглядали переконливо, здобувши перемогу з різницею понад 30 очок, тож сьогодні десь розслабилися психологічно. Але у другій грі нічого не було вирішено, тому на кожен матч потрібно виходити налаштованими. Я найбільше грав з Кичом та Капком – це дуже сильні гравці. У першій грі я зіграв краще, зокрема закидав згори, робив підбори. А ось у другій грі в нападі показати результат не вдалося, але вважаю, що непогано зіграв у захисті, оскільки захищався фактично проти перших номерів – це хороший досвід».
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій: «Вітаю команду з двома впевненими перемогами, але у другій грі у нас були проблеми. Вчора ми впевнено стартували, сьогодні ж деякі гравці не увійшли в гру, мали проблеми з реалізацією, дуже багато своїх м’ячів не забили. Результатом задоволений, але якістю другої гри не дуже.
Такі перші ігри можуть зіграти злий жарт, ми говорили це хлопцям, але деякі баскетболісти не до кінця це зрозуміли. Вчора був куражний баскетбол, з лавки виходили молоді гравці, все летіло, був серйозний процент влучань, тому це вплинуло на сьогоднішню гру. Ми дуже багато дозволяли робити супернику».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus