USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Курс біткоїна стрімко впав через Китай

22 Червня 2021 11:28
Курс найпопулярнішої криптовалюти біткоїна в ніч на 22 червня знизився до 31 тисячі доларів. Падіння відбулося після впровадження заборони на майнінг в Китаї.

Про це повідомляє Кореспондент посиланням на CoinDesk.

За останні два тижні в КНР чотири провінції ввели заборону на майнінг, а напередодні місцеві банки почали блокувати транзакції, пов'язані з цифровими активами.

До 10:00 за київським часом курс біткоїна трохи зріс і торгувався на рівні 32,6 тисяч доларів. Але якщо тенденція до падіння відновиться, криптовалюта може досягти мінімуму за останній місяць.

Падіння цін 21 червня спонукало інституційних інвесторів вийти з ф'ючерсів на біткоїн на Чиказькій товарній біржі (CME). Крім цього, на цьому тлі великі власники біткоїнів почали продавати свої активи.

Нагадаємо, Україна увійшла в десятку країн з найбільшим заробітком на біткоїні. У 2020 році українські інвестори заробили близько 400 млн доларів прибутку на криптовалюті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ABC Показати IP 22 Червня 2021 11:48
Заробили на криптовалюті? Ха-ха! Українські "інвестори" відмивають через Біткоїн свої брудні гроші. Тепер суддям, депутатам і чинушам можна не складати готівку по підвалах, а сказати що купив біткоїн і заробив на його рості. І вуаля - ти вже не хабарник, а чесний і поважний "інвестор". Хороша штука - Біткоїн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus