USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кузьма Скрябін закликає бойкотувати вибори, бо влада добра людям не хоче. ВІДЕО

18 Листопада 2008 19:39
Лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко переконаний, що «ніхто з тих марсіанів (представників влади – «ВН») не хоче добра людям, які живуть у цій країні». Про це музикант розповів 17 листопада під час прес-конференції для ЗМІ у Луцьку перед концертом гурту, – інформує репортер «Волинських Новин».
Фронтмен «Скрябіна» Кузьма розказав, що багато років мав змогу бачити політиків справжніми і зараз переконаний, що вони є абсолютно однакові. «Ніхто з тих марсіанів не хоче добра людям, які живуть у цій країні. Вони переймаються тільки виключно своїми високими матеріями. У них є своя планета, свої машини, свої номера. Вони придумують закони, а самі є недоторканими», – поділився власними спостереженнями музикант.
Тому він нічого доброго не очікує від 2009-го року. І вважає, що найрозумнішим вчинком для українців стало б те, щоб вони взагалі зробили бойкот виборам – «посиділи вдома і тєлік подивилися». «Щоб хоч один раз в житті ті переср...ли наші верхні боги. Щоб їм стало страшно. Щоб ні за кого ніхто не пішов. Це єдина причина, яка б заставала їх почухатися, бо все таки вибори не підробиш – тут уже велика увага до України… Мені би було щастя», – визнав Скрябін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Тиміш Показати IP 18 Листопада 2008 20:24
Кузьма зайвий раз довів, що він - звичайний дурень. І музикант він такий собі, а ще намагається про політику розумувати... Хай пригадає краще, кого він підтримував своїми "концертами" у 2004-му.
білий Показати IP 19 Листопада 2008 09:30
Не згоден абсолютно!!!Кузьма справжній!і музикант він професійний і людина добра і мудра!!І взагалі, на якому концерті я не був, ніхто так не вміє публіку завести!!!А ще він патріот, і за це його поважати треба!!!Українською у нас співають одиниці!!!!!!!!!!!!!!!
незаздрісний до Тиміш Показати IP 19 Листопада 2008 09:57
Та то українська жаба!!!!Тобі, чувак, просто завидно, що ти взага ні за кого агітувати не можеш!!Нє, ну, ти можеш, але тебе ніхто слухати не стане.А от до думки Кузі прислухаються!!
Шкрябін Показати IP 19 Листопада 2008 10:05
А хто такий цей му...о Кузьма? Це той, що у 2004 агітував за двічі несудимого шапкокрада?
Анонім Показати IP 19 Листопада 2008 10:30
Я, наприклад, не чула, щоб він казав "голосуйте за Януковича"!!!Всім людям потрібні гроші. Концерти-це їхня зарплата. Вас що на роботі не примушували голосувати за того, хто начальніку подобається???
Шкрябін Показати IP 19 Листопада 2008 11:09
Анонім 19 листопада, 10:30 ......... Не примушували і не примусять тому, що моєму керівництву це нафіг не потрібно, а подруге, як можна примусити і, як можна проконтролювати? Що начальник піде з вами в кабінку? І щодо заробляння грошей: проститутки, продавці наркотиків і кіллери теж заробляють гроші. А Кузьма рагуль, що зажрався і "творчість" його для тупого бидла, яке голосує за шапкокрадів.
Тиміш-незаздрісному Показати IP 19 Листопада 2008 11:14
До речі, чуваками називаються кастровані барани. А я, на щастя - ані один, ані другий!:):):) А агітувати я агітую, і таки прислухаються. Ну, а музикант я, повір, не гірший.:) І коли мені пропонували заробляти гроші, виступаючи на підтримку "ригійонів", я відмовився, бо, дякувати Богу, маю свої принципи і є українцем, а не шматою! А свій "птріотизм" Кузьма в 2004-му дуже яскраво виявив. Разом з Тасьою Повалій та Вітьою Падліком, Наткою з могили, Табачманом і т.п.
Тиміш-аноніму Показати IP 19 Листопада 2008 11:18
"Вас що на роботі не примушували голосувати за того, хто начальніку подобається???" Мене ніхто ніколи не примушував за когось голосувати, бо я - не вівця чи корова, щоб на налигачі мене тягати! І гроші мені потрібні не менше, ніж іншим, але не брудні Юдині.
пшоно Показати IP 19 Листопада 2008 11:34
чого ви наробили кіпішу!!!Кому подобаєть "Скябін"-нехай слухає, а ні- для чого копатися в його минулому і засуджувати. У кожного в житті є моменти, про які доводиться шкодувати, але їх ніяк не виправиш!!Пробачати треба. Ми ж люди
Анонім Показати IP 19 Листопада 2008 11:53
А чого просто не слухати музику!!В нас українців не дай хліба, а дай у чужому життя поковирятися!!!
Hatahama77 Показати IP 19 Листопада 2008 11:54
Таяка ріжниця, за кого Кузьма агітував у 2004. Он грінбджоли теж агітували, а всі зара поняли, що туфта. По-мойому, Скрябін якіснумузику виконує, в його піснях є зміст, в отлічіє от всякіх Лобод і XS

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus