USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кварцяний дивиться матчі «Волині» по телевізору, - Володимир Дикий

29 Березня 2014 19:00
Володимир Дикий прокоментував перемогу «Волині» в Донецьку. Інтервью з тренером опубліковане на сайті клубу Нагадаємо сьогодні, 29 березня, «Волинь» розгромила донецький «Металург» 1-3.

- Володимире Петровичу, чи знали ви про півторарічну серію «Металурга», який за цей час не програвав вдома?

- Ні, про це не знали. Ми налаштовувалися на гру традиційно – як на кожен матч – з максимальною самовіддачею, прагнули перемоги. У Львові десять років не вигравали і перемогли, сьогодні тут ця серія «Металурга». Це збіг обставин з цими серіями, але пам’ятайте, що ми провели дуже хороші два збори в Туреччині, грали із сильними командами. Стежили за «Металургом» на зборах, мали інформацію про суперника, бачили як вони грали із «Зенітом». Отож, сьогодні перемогли.

- Чи сподівалася «Волинь» на помилку суперника? Адже ви скористалися першим же шансом…

- Повторюся – ми налаштовувалися, вивчали суперника, розбирали гру. «Металург» грає у комбінаційний футбол, тому треба було не дати їм зіграти у неї. Ми нав’язали жорстку боротьбу і це дало результат.

- Чи підтримуєте ви зв'язок із Віталієм Кварцяним?

- Ні, це прерогатива моїх помічників. Віталій Володимирович іде на поправку, а наші перемоги в цьому йому допоможуть. Він сильно переживає за «Волинь», дивиться матчі по телевізору. Але він водночас разом з нами на матчі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus