USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Квартира у Луцьку – вигідна інвестиція в умовах наближення кризи*

24 Березня 2020 09:00
Переймаючись про збереження власних заощаджень, варто не зволікати, а надійно їх інвестувати. Такою надійною інвестицією завжди була нерухомість. Тож саме час серйозно задуматися про таку покупку.

Турбуючись про своїх клієнтів, працівники Будівельної компанії ЛДБК повідомляють про зміни у роботі. Віднедавна поспілкуватися з менеджерами відділу продажів можна лише в телефонному режимі. З початку впровадження карантинних заходів офіс зачинений.

Проте це не означає, що придбати помешкання сьогодні немає можливості. Враховуючи не надто втішні прогнози світових фінансистів про економічну кризу, сьогодні саме нерухомість є однією з найвигідніших інвестицій. Тож, можливо, саме зараз пора наважитися на покупку житла, якщо довго відкладали це рішення.

Тим більше, що нині, у зв’язку з карантином, у багатьох з’явилося більше часу на те, аби обдумати, проаналізувати та зважити всі нюанси, пов’язані з придбанням квартири.

Менеджери Будівельної компанії ЛДБК щодня на зв’язку з понеділка по п’ятницю з 9 до 18 години, а у суботу - з 10 до 15. Подивитися квартири у ЖК «Caramel Residence» можна у ці дні до обіду, але лише за попередньою домовленістю.
Піклуючись про безпеку клієнтів, компанія облаштувала на будові кімнату, де є антисептик, щоб продезінфікувати руки, усім клієнтам видають одноразові захисні маски, менеджери також працюють в засобах захисту. На будівництві немає сторонніх осіб, відбувається мінімум контактів, немає натовпу, зате є свіже повітря, адже поруч – паркова зона. Усі покази квартир проходять у індивідуальному порядку, в спокійній обстановці.
Сьогодні є можливість наочно побачити планування квартир та уже готові помешкання. У клієнтів є час спокійно і ретельно оглянути житло і звернути увагу на нюанси, які вам важливі.

Коли ви вже вирішили придбати житло, то з цією метою тільки для вас менеджер відкриє офіс, де можна підписати договір без присутності сторонніх осіб, без інших працівників та відвідувачів. Для цього просто попередньо забронюйте час і дату у менеджера для індивідуальної зустрічі.
У компанії наголошують: будівництво, незважаючи ні на що йде за планом та згідно з заявленими термінами. Адже нерухомість – одне з найвигідніших вкладень коштів у сьогоднішньому нестабільному світі, тож варто не зволікати, а швидко приймати рішення.

За більш детальною інформацією щодо квартир у комплексі звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18 - Ірина, (095) 888 94 00 - Тетяна, (068) 888 94 00 - Світлана

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вадим Показати IP 24 Березня 2020 22:36
як вам не соромно спекулювати на паніці...
Анонім Показати IP 24 Березня 2020 22:50
кожному покупцю квартири 10 масок у подарунок! акція!
ABC Показати IP 25 Березня 2020 01:27
Якщо є гроші в доларах і плани купувати на вторинному ринку - то я би не поспішав. Як правило, коли іде ріст долара, то ціна на вторинці в доларах падає, згадайте 2008 рік. А зараз обіцяють кризу більшу ніж у 2008, так що житло дорожчати аж ніяк не буде.
Олександр Показати IP 26 Березня 2020 13:49
це рівень маркетингу Руден)
анонім Показати IP 27 Березня 2020 01:59
налітай розбирай!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus