USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Квартира за борги: «Луцьктепло» відсуджує у боржників майно та перекриває воду

17 Липня 2019 10:41
Близько 82 мільйони гривень заборгували лучани ДКП «Луцьктепло» за надані послуги із постачання гарячої води та опалення.

Про це під час комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 17 липня, розповів виконувач повноважень директора «Луцьктепла» Іван Скорупський.

Він зазначив, що підприємство вживає всіх заходів, аби зменшити суму боргу серед містян. А ситуація, зі слів очільника ДКП, й справді є складною, оскільки 2500 квартир мають борг перед «Луцьктеплом» у межах десяти тисяч гривень. 350 сімей заборгували підприємству понад 10 тисяч гривень. Але, зі слів очільника підприємства, є й такі мешканці обласного центру, які заборгували понад 100 тисяч гривень за послуги з обігріву та постачання гарячої води.

«У такому разі ми надсилаємо попередження про заведення судової справи, виклик до суду, також попереджуємо про припинення подачі гарячої води в ті чи інші квартири, розміщуємо відповідні оголошення на під’їзді. Найбільш дієвими є судові рішення і робота судовиконавця. У попередній період був випадок, коли на користь підприємства у боржника відсудили квартиру. Якщо сума боргу перевищує 20 тисяч гривень, то ми маємо право подавати в суд на стягнення майна», – наголосив директор ДКП «Луцьктепло».

З його слів, загальна сума боргу за централізоване опалення та гарячу воду у Луцьку становить близько 82 мільйонів гривень, а це – рівень розрахунків із показником у 85%.

Окрім цього він зазначив, що працівники підприємства «відрізають» та «глушать» трубу для постачання гарячої води у квартирах, де є злісні неплатники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 17 Липня 2019 10:48
Тільки про закінчення справи з квартирою ніхто не сказав.
тарас Показати IP 17 Липня 2019 11:17
хай спочатку зроблять перерахунки починаючи з 2016 року, бо платили за завищеними цінами!!!!!!!
Анонім до тарас Показати IP 17 Липня 2019 13:18
Так вони ще й борги приписують по лічильнику,платиш по лічильнику,а вона тобі"у вас борг"!!!?
Батарея до тарас Показати IP 17 Липня 2019 17:32
Платили чи НЕплатили за завищеними цінами?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus