USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки «Луцьктепло» заробляє на вишках стільникового зв’язку

25 Лютого 2015 14:29
З’ясувати, скільки ДКП «Луцьктепло» отримує коштів за надання в оренду своїх об’єктів для розміщення антен та вишок стільникового зв’язку, хочуть у Луцькій міськраді.

Із депутатським запитом до Луцького міського голови Миколи Романюка звернувся під час 71-ї сесії міськради 25 лютого член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

Він нагадав, що запит щодо вишок стільникового зв’язку на об’єктах «Луцьктепла» робив ще 24 грудня минулого року. Відтоді підприємство підтвердило, що справді на його будівлях розташовані базові станції стільникового зв’язку та інше телекомунікаційне обладнання, а розрахунок здійснюється шляхом перерахування на розрахунковий рахунок підприємства.

Втім, підприємство не вказало суму, яку отримало від надання в оренду своїх будівель для розміщення вказаного обладнання. Водночас, міський голова на попередній запит депутата відповів, що на будівлях «Луцьктепла» є лише один такий об’єкт. Таким чином, спостерігається неузгодженість у відповідях мера та керівництва ДКП «Луцьктепло».

Ігор Поліщук просить міського голову повідомити кількість телекомунікаційних вишок та суму коштів, які отримало ДКП «Луцьктепло» за оренду для розміщення цих об’єктів на своїх будівлях.

Депутати підтримали його запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Катя Показати IP 25 Лютого 2015 14:32
Краще б трохи прикрутили газ.... а то нехочу платити 557грн в місяць і гріти луцьке повітря відкривши вікна.... Задовбали
Лучанин Показати IP 25 Лютого 2015 18:05
Вони тільки на словах газ економлять. А на ділі котельня Карбишева жарить на всю катушку. Чим більше газу спалять і виставлять рахунки луцьктеплу, тим більше єрємєєв, киричук і таньки, які на зарплаті в єрємєєва бабла собі в кишені покладуть. А за все сплатять Лучани по рахунках що виставить луцьктепло-їхню мать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus