USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Квартира зі «скарбами Азарова» – це склад мародерів, – політолог

9 Грудня 2016 23:45
Те, що зараз знайдено і анонсовано, як «скарби Азарова» - це всього лише один з складів, створених мародерами відразу після Майдану.

Про це в ексклюзивному коментарі «Фразі» заявив політолог Костянтин Бондаренко.

«Після Майдану орудували цілі банди мародерів, які грабували будинки Аазарова, Януковича, і інших. У цих мародерів досить добре процвітав бізнес за рахунок продажу цих цінностей і артефактів на ринку. Просто ходили похмурі люди в камуфляжі, які час від часу пропонували тим чи іншим колекціонерам статуетки, картини і навіть зброю з будинків наших колишніх лідерів країни. Звичайно, все це кришувати на дуже високому рівні», - заявив політолог з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

«Зараз просто знайшли один зі складів, де зберігався «неліквід», який не встигли продати. Коли загострилась ситуація з Княжичами (йдеться про вбивство п’ятьох правоохоронців, - ВН) і потрібно було відвести погляд і щось показати, вони і розкрили одну з ось таких «консерв». Речі дійсно були вкрадені з дому Азарова. Там знайшли зброю і документи до нього. Крім того, знайшли картини, але про картинах кажуть, що це Тропінін, хоча навіть неозброєним оком видно, що це не Тропінін», - заявив політолог.

«Так що це - чергова локшина на вуха для того, щоб показати свою ефективність», - підсумував Бондаренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
45 Показати IP 10 Грудня 2016 07:40
доля правди тут може бути. Але памятаймо, що цей "політолог" ну дуже вже активно обслуговував ту саму партію регіонів, тож обєктивною цю думку не назвеш
света Показати IP 10 Грудня 2016 08:15
правильно
Всезнайко Показати IP 10 Грудня 2016 08:17
Я так і казав...
ввс Показати IP 10 Грудня 2016 08:39
А мародери - люди Парубія та Пашинського!
123 Показати IP 10 Грудня 2016 09:53
Це ближче до правди, якщо логічно мислити. Куди ж ділося все награблене з маєтків? Десь воно мало зберігатися.А на фіга Азарову якусь схованку робити, та ще й документи свої туди складати.
Анонім Показати IP 10 Грудня 2016 10:09
Все так і є. Це більше схоже на правду. Але я думаю, що ВСЯ правда про майдан і постмайдан ще цинічніша і страшніша...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus