USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Квіткарі у центрі Луцька досі не знають, куди перенесуть торгівлю

29 Травня 2017 14:15
Питання перенесення торгівлі квітами з проспекту Волі досі лишається невирішеним.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 29 травня.

Депутати розглянули звернення Олександра Когута щодо торгівлі квітами на проспекті Волі, 3 та 5.

Підприємці, які торгують квітами у центрі Луцька, розповіли, що були з цим питанням на прийомі у секретаря міськради Ігоря Поліщука, і він обіцяв остаточно вирішити питання. Управління містобудування та архітектури, мовляв, повинні були запропонувати варіанти перенесення квіткового ринку.

Під час засідання комісії стало відомо, що декілька варіантів перенесення ринку пропонували члени робочої групи щодо тимчасових споруд. Питання вивчають, але остаточно не вирішили.

Отже, члени комісії рекомендували управлінню містобудування та архітектури напрацювати декілька місць для розміщення квіткового ринку та винести їх на обговорення. Такі варіанти просять напрацювати до наступного засідання робочої групи.

Нагадаємо, торік торговці квітами не могли знайти спільну мову з міською владою щодо перенесення ринку з прибудинкової території і навіть реєстрували електронну петицію проти перенесення ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
коля Показати IP 29 Травня 2017 16:25
треба побудувати підземний перехід в центрі і їх туди пересилити разом з валютчиками.
123 Показати IP 29 Травня 2017 20:01
Сиротинську запросіть, вона там швиденько все демонтує))))
Дивергент Показати IP 30 Травня 2017 15:55
Треба вже вирішити це питання, подумати трохи і про простих людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus