USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку демонтують торговельні «точки» квіткарів

2 Листопада 2016 17:31
Демонтувати низку торговельних об’єктів по проспекту Соборності, де продають штучні квіти, дозволили члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 2 листопада.

Так, директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська повідомила, що пропонується демонтувати 13 тимчасових конструкцій по проспекту Соборності, 11а-13. Це об’єкти, де здійснюють реалізацію штучних квітів.

Член виконкому Михайло Щур поцікавився, чи передбачене розміщення тимчасових споруд-об’єктів торгівлі на цій території, чи відбуватиметься просто зачистка території для того, щоб «чийсь тесть чи син отримав земельну ділянку і ставив споруду».

Чиновниця розповіла, що відбулося виїзне засідання щодо цих об’єктів, окрум того з цією проблемою підприємці зверталися до міського голови. В результаті ухвалили рішення про те, що демонтаж здійснюватимуть після 1 травня 2017 року, надавши підприємцям час на вирішення питань. Усі ці споруди, зі слів Сиротинської, роками стоять на теплових мережах, до того ж там є високовольтні кабелі. Вона зауважила, що смітники на цій території постійно залишають в занедбаному стані. Окрім того, розпочалася реконструкція приміщення поблизу і підприємець готовий забрати квікарів, вирішивши це питання раз і назавжди.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев підтвердив, що на цій території розташовано багато комунікацій, поряд стоїть трансформаторна підстанція і під торговельними точками проходять електромережі. Тож посадовці наполягають на тому, що надалі продовжувати функціонування цих торговельних об’єктів не можна.

Члени виконкому підтримали проект рішення.

Нагадаємо, що прохання підприємців легалізувати торгівлю штучними квітами на цій ділянці піднімала у міській раді депутат Тетяна Янчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
124 Показати IP 3 Листопада 2016 14:17
а бариги-валютчики стоять на тих самих місцях в центрі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus