USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Квітковий ринок у Луцьку не переселятимуть

12 Січня 2016 15:32
Торговців квітами з двору на проспекті Волі не переселятимуть. Владі не вдалося дійти консенсусу з підприємцями щодо нового місця для торгівлі. Нинішнє ж, у дворі багатоквартирного будинку, не влаштовувало місцевих мешканців.

Наразі у мерії облишили ідею переїзду квіткарів. Про це в коментарі «Хронікам Любарта» повідомив перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у самому «серці» обласного центру торговці квітами влаштували справжні війни за місце «під сонцем». Однак 20 липня стихійний ринок польових квітів по проспекту Волі ліквідували. Так, о 5:30 ранку інспектори відділу муніципальної дружини розпочали операцію із вилучення та демонтажу незаконних конструкцій.

Пізніше виконком міської ради прийняв рішення перенести ринок на перехрестя проспекту Волі та вулиці Чехова, а зрештою на вулицю Глушець 41а, що неподалік обласної філармонії.

«Мабуть, що його (ринок, - ред.) не перенесуть. Я не готовий стверджувати напевне, але вже рік боротьби і переговорів мене наводять на думку, що, мабуть, його найкраще залишити там, де він є, облагородити його, зробити кращим», - зазначив Тарас Яковлев.

Віце-мер пояснив, що для ринку просто немає нового місця.

«Ті місця, які ми пропонували — більш-менш нормальні — то квіткарі категорично відмовляються туди переїжджати. Мотивують це тим, що у них там бізнесу не буде. Думаю, що вони праві і на новому місці їм було би тяжче. Збудуємо підземний перехід — тоді переселимо квіткарів», - зазначив Яковлев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хлоп Показати IP 12 Січня 2016 15:50
Треба облагородити там пам'ятником Бандері, відразу виторг збільшиться від вдячних нащадків...
Іван Показати IP 12 Січня 2016 17:16
В центрі підземний туалет бездіє. Поставити таблички з рекламою і хай торгують, і сухо, і тепло.
Анонім до Іван Показати IP 12 Січня 2016 18:53
На місці туалета та б.длота вже будинок запроектувала тому то в них і місця не вистачає, вже продано все що можна продати. За останні 2 роки в місті зявилось більше будівництв ніж за останні 10 років і не скажеш що в країні війн і економіка на дні.
Іван Показати IP 12 Січня 2016 17:17
Ще бувший витверезник під собором. Теж місце непогане.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus