USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Квитки за відповідь та вечеря з гравцем: «Старий Луцьк» анонсував початок нового сезону

8 Листопада 2019 11:57
Квитки на найближчі матчі баскетбольного сезону за відповіді на питання про клуб, розіграш вечері з баскетболістом та анонс різноманітних цікавинок – баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Університет» анонсував початок нового сезону Вищої ліги чемпіонату України у Луцьку студентам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Зустріч відбулася за участю віце-президента клубу Дмитра Чайковського, капітана команди Едуарда Федчука, тренера студентської команди та водночас гравця «Старого Луцька» Петра Глушка, а також молодої надії команди Максима Дейни.

Впродовж зустрічі правильного тону задавав ведучий Сергій Абрамчук, який багато жартував та був своєрідним трампліном спілкування між баскетболістами та молоддю. Керівництво клубу наголосило, що захід спеціально не особливо рекламували, аби побачити аудиторію, якій дійсно цікава діяльність команди.
Про підсумки попереднього сезону

Дмитро Чайковський розповів: «У минулому році ми вперше в історії клубу заявилися до Вищої ліги – це було було для нас викликом після перемоги у Першій лізі. Ми наважилися увійти до Вищої ліги з тим же складом, що був іу Першій лізі. Нашим завданням було закріпитися у Вищій лізі і подолати перший груповий етап, з чим ми і впоралися. Також намагалися постійно організовувати різноманітні заходи під час матчів, які б могли зацікавити вболівальників. У підсумку, минулого року ми з 19-ти команд увійшли до восьми кращих. Я вважаю, що для рівня нашої готовності в минулому році це був дуже добрий результат. У цьому році ми намагатимемося покращити його. Я думаю, що кількість вболівальників повинна зростати. Команда на 65-75 % складається зі студентів університету».
Про аматорську та студентську ліги, а також чемпіонат серед школярів «Шабля»

«Окрім Вищої ліги, ми намагаємося брати участь в аматорському чемпіонаті. Цього року він проводитиметься втретє. Два роки у ньому брало участь 11 команд. В чемпіонаті можуть брати участь всі охочі, для цього потрібно лише зібрати свою команду. Це класно, коли звичайні люди можуть зібратися з професіоналами. Нам теж приємно, коли ми передаємо свій досвід. Цього року планується запекла боротьба між вісьмома командами. Зокрема, я вже третій рік буду представляти команду «Володимирівка» з однойменного села, що неподалік Луцька. Тому запрошую вас на ігри в спорткомплекс СНУ», - поділився Едуард Федчук.
Як зауважив Петро Глушко: «Наші гравці також виступають за університетську команду в студентській лізі. Минулого року ми посіли п’яте місце з понад 100 команд – це найкращий результат в історії нашого університету. Цього року ми робитимемо все, щоб його покращити. В університет прийшло багато перспективних першокурсників, які поповнили нашу команду, тож ми будемо лише добавляти у результатах. Також ми проводимо шкільну баскетбольну лігу «Шабля» серед 5-8 класів, де учні можуть бугато чому навчитися та проявити себе, як баскетболісти».
Натомість центровий Максим Дейна розповів студентам про соціальні мережі клубу та аносував конкурс для творчих колективів, в якому автори найкращого номеру зможуть виграти 10 тисяч гривень та постійно співпрацювати з клубом, показуючи свої номери.
Відзначимо, що впродовж зустрічі студенти мали можливість виграти квитки на найближчі домашні матчі «Старого Луцька», відповівши на запитання про команду. А студентці Анастасії взагалі пощастило виграти вечерю із Петром Глушком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus