USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Кириленко забув, що представляє партію Президента, – Бондар

3 Грудня 2008 13:15
Лідер Волинської обласної організації партії «Єдиний Центр» Володимир Бондар вважає, що «Наша Україна» в особі Президента України Віктора Ющенка, який нещодавно очолив цю партію, отримала справжнього лідера. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
«Я думаю, що Президента боліло, що в партії, де він був із часу її створення почесним головою, – не найкращі часи. Він буде дбати про те, що і «Наша Україна», й інші партії, які підтримують позицію Віктора Ющенка, якось сформуватися в одному напрямку щодо вирішення питань», – розповів голова ВОО «Єдиний Центр». Володимир Бондар вважає його позицію правильною. Він переконаний, що навколо Президента об’єднаються люди, які зможуть дати українцям відповіді на їхні питання і вирішити наболілі проблеми.
У результаті тих змін, що відбулися у «Нашій Україні», вона отримала справжнього лідера. Адже, на переконання пана Бондаря, партія Президента має консолідувати суспільство, об’єднати його. А позиція В’ячеслава Кириленка була у цьому плані не зовсім правильною.  Прикладом цього можуть слугувати неодноразові заяви екс-лідера нашоукраїнців про неможливість створити парламентську коаліцію із Партією регіонів, комуністами, литвинівцями, а також слова про те, що «Наша Україна» буде в опозиції. «Кириленко забув, що представляє партію Президента», – резюмував пан Бондар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кириленку!!! Показати IP 3 Грудня 2008 13:53
Досить образ! Потрібно реально дивитися на дану ситуацію. А давайте кожен день трибуни блокувати, дріжжі у унітази кидати..... - це що вирішить проблему яку ми маємо?
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 14:09
І з яких часів п.Бондар, як радник Президента, вважає парламентську коаліцію із Партією регіонів і комуністами такою, що відображає інтереси маленьких українців?
Колишній однопартієць Показати IP 3 Грудня 2008 18:49
Та президент кинув єцунів і Бондара у тому числі, ось вони із заздрості на Кириленка бочку котять. Нальковичу, ми Вас знаємо, Ви Кириленку і в підмітки не годитесь. Ви лізете лише туди де пахне можливістю заробити. З такими антинашоукраїнсткими заявами Вам ще не довго бути радником Президента.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus