USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Китай пообіцяв бути для України доброю силою та направив гуманітарну допомогу

15 Березня 2022 12:12
Надзвичайний і Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні Фань Сяньжун провів зустріч із головою Львівської обласної військової адміністрації Максимом Козицьким.

Про це повідомив очільник ОВА у своєму Телеграм-каналі, інформує Цензор.НЕТ.

«Китай та Україна – стратегічні партнери вже 30 років. Саме стільки минає цьогоріч відтоді, як наші країни встановили дипломатичні відносини», – нагадав Козицький.

За його словами, Фань Сяньжун запевнив, що Китай і надалі «буде доброю силою для України: і в економічному, і в політичному плані».

«Пан посол зазначив, що Китай поважає той шлях, який обрали українці, бо право на самовизначення – суверенне для кожного народу», – зазначив голова ОВА.

Він додав, що КНР вже скерувала Україні дві партії гуманітарної допомоги, а найближчим часом очікується поставка третьої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Березня 2022 13:02
якби китай не підтримав путіна, він би сюди не поліз, бойкот китайським товарам треба було робити вже давно, а не брати в них гуманітарку. Наше виробництво не розвивається через кучу китайського дешевого барахла наднизької якості

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus