USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Київ, Чернігів, Маріуполь та Харків – повністю під контролем України, – МВС

27 Лютого 2022 09:52
Київ, Чернігів, Маріуполь та Харків знаходяться повністю контрольовані українськими військовими. Ситуація в зоні ООС також контрольована, суттєвих змін немає.

Про це йдеться у заяві пресцентру Міністерства внутрішніх справ України.

«Ворог намагався прорватися в наші міста. Але місто Київ, місто Чернігів, місто Маріуполь, місто Харків знаходиться повністю під українським контролем. Незважаючи на те, що Росіяни посилають свої ДРГ, і вони починають стріляти в критичну інфраструктуру, всі наші міста ми відстояли» , – повідомляє він.
Як повідомляє пресцентр МВС України, у місті Роздільна Одеської області спільна група прикордонників, поліцейських та тероборонівців виявила ДРГ. Захисники України виявили підозрілих осіб на мікроавтобусі Volkswagen. Під час спроби перевірити невідомих, проти прикордонників, поліцейських і тероборонівців відкрили вогонь з іншого автомобіля. Бійці спільної групи відкрили вогонь у відповідь по диверсантах, після чого позашляховик почав тікати. У затриманому мікроавтобусі виявили зброю (в тому числі автомати, гранатомети), боєприпаси, міни, вибухівку. Також затримано одного з диверсантів.

27 лютого приблизно о першій ночі поблизу села Крячки Фастівського району внаслідок обстрілу виникло загоряння сховища з нафтопродуктами. На даний час горіння відбувається в межах обвалування, розповсюдження пожежі немає. Загрози для людей немає. Підрозділи ДСНС приведені у готовність і за першої можливості будуть введені на гасіння після закінчення обстрілів.

Довіряють нашій армії не тільки українці по всьому світові, а і закордонні журналісти. До нас продовжують надходити прохання приїхати і проводити зйомки в Україні. Журналісти знають, що під захистом наших військових знімаи надійно.

Ця ніч і ранок були непростими в містах України. Сирени і вибухи в деяких населених пунктах не стихали. Але наші хлопці не здають своїх позицій і витискають ворога. Були нанесені удари по колонах ворожої техніки, яка намагалася підходити до міст. Наразі, обласні центри Київ, Чернігів, Харків, під контролем українських сил. Миколаїв теж наш, Маріуполь надійно утримують. Ситуація в зоні ООС також контрольована, суттєвих змін немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus