USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Київська влада визнала махінації на 70 мільярдів

28 Березня 2011 15:18
Земельні відчуження, вчинені київською владою, досягли 70 млрд грн, а розкрадання зі столичного бюджету склали близько 4 млрд грн.

Про це 28 березня на засіданні Київської міськдержадміністрації заявив голова КМДА Олександр Попов, - повідомляє ТСН .

"У нас попереду величезна, серйозна робота відносно того, щоб ми повернули активи міста, дуже серйозна робота. І професіоналізм потрібний, і патріотизм потрібен. Ми за .... Ну, я кажу ми, тому що ми всі відповідальні за владу і попередню теж... На 70 млрд грн - відчуження землі і 4 млрд - бюджет міста. Нормальна ситуація? Проводимо аукціони, нічого виставити. За безцінь все роздано. Фізичним особам - велика частина з них не кияни і ніколи ними не були і не знають, що їм ці ділянки надавалися", - зазначив Попов.

Крім того за словами Попова, на сьогоднішній день не видно ефективності роботи управління з питань протидії корупції при КМДА. "У нас ціле управління, яке протидіє корупції, співпрацює з правоохоронними органами, а результату ніякого! У нас будь-якого бізнесмена запитай у Києві, він розповість, де що діється, а ми самі не можемо це стримати. Причому це при політичній волі керівництва і держави і міста!", - підкреслив голова КМДА.

Також Попов "попередив" учасників колегії про те, що "вся правоохоронна система Києва налаштована навести лад у місті і ми це обов'язково зробимо". "Пройшов час підготовки для того, щоб це рішуче зробити, але ж ви всі - ті, хто повинен цьому сприяти і не допускати цього в себе на місцях", - резюмував Попов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus