USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Київське «Динамо» розгромило «Волиньбаскет»

23 Березня 2016 13:32
Після прикрої поразки від БК «Запоріжжя» на луцький «Волиньбаскет» чекала серія з київськими командами «Динамо» та «ІНФІЗ». Прогнозовано волиняни у грі з «динамівцями» не викладалися на повну, щоб зберегти сили для зустрічі з сусідами по «турнірці».

Тому перевага гостей зі стартового свистка не була неочікуваною. Здивував лише розгромний рахунок першої чверті – 25:3. Динамівці легко набирали свої очки і нічого не дозволяли опонентам зробити в атаці. За тотальної переваги головний тренер киян Володимир Рижов всередині першої десятихвилинки почав знімати основну п’ятірку, і випускати гравців ротації.

Лише в другій чверті господарі почали повільно набирати очки, але різниця в рахунку продовжувала зростати – 20:52.

«Я дивуюся тому, що лучани підтримують команду навіть тоді, коли ми програємо -30, -40 очок, і кожен наш забитий м’яч супроводжує сплеск емоцій на трибунах. Це піднімає наші внутрішні сили і веде нас далі», - зізнався гравець лучан Станіслав Дикий.

Гравці «Волиньбаскету» зуміли прийти до тями лише після великої перерви, щоправда не відразу. Спочатку був ривок 7:0 від динамівців, який довів цифри на табло до ще більш непристойних - 20:59 на користь гостей. І саме тоді, коли вже склалось враження, що кияни у цій грі всім все довели, у господарів почало щось виходити. Але суттєвого впливу це вже не мало – впевнена перемога підопічних Володимира Рижова – 53:88.

«Хлопці повністю виконали установку на першу половину гри, а от в останній чверті були проблеми. Лавка відстає від основних гравців та й «Волиньбаскет» мав хороший відсоток влучності в останній чверті. Гра вийшла неординарна. Дуже багато незрозумілих моментів було в кінці. Якщо ми хочемо чогось добитися, то мусимо всі 40 хвилин грати на повну», - зізнався тренер киян.

«Дуже некрасива гра з нашого боку. Я прошу вибачення у вболівальників за це і беру провину на себе. Я розумію, що не достукався до хлопців на початку гри. Основна наша гра буде в суботу», - прокоментував наставник лучан Дмитро Чайковський.

Найбільше очок у грі набрав киянин Кеннет Фандербурк – 18, а Артем Сліпенчук – 16. Найефективнішим гравцем на майданчику став Анатолій Челован, який оформив дабл-дабл (16 очок + 16 підбирань). У лучан найбільше настріляв американський легіонер Хакім Джексон – 17 очок. Саме через нього йшла основна маса атак «лицарів».

Наступний матч лучани зіграють у суботу, 26 березня, вдома проти київського «ІНФІЗа». Початок зустрічі о 16:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
іар Показати IP 23 Березня 2016 13:58
криволапі і криворукі ...
999 Показати IP 23 Березня 2016 14:35
рахіти
Привіt до 999 Показати IP 23 Березня 2016 16:05
Щось мені підказує, що є проблеми всередині команди.
привіт до Привіt Показати IP 24 Березня 2016 08:16
на мою думку це недостатня підготовка гравців. а тому потрібно терміново змінити тренера! у хлопців нічого не виходить. потрібні постійні тренування. якась стратегія. а тренер ніякий, команда програє увесь час, а він ніяких висновків не робить.
Вчитель до привіт до Привіt Показати IP 24 Березня 2016 15:39
Чому ти до цього часу ще не тренуєш якусь команду? Якщо ти не гравець цієї команди то звідки ти знаєш чи є чи немає стратегія?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus