USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Київські міліціонери обібрали волинського заробітчанина

25 Травня 2013 08:00
У волинянина, який повертався з заробіток, правоохоронці на київському вокзалі вимагали грошей і відібрали телефон. Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Як розповів житель Горохівщини, у столиці він перебував на заробітках. Серед заробітчан давно відомо, що при поверненні до дому, гроші потрібно переховувати, адже на вокзалі в Києві можна їх позбутися, при чому бояться, кажуть, не грабіжників, а правоохоронців. Стражі порядку, мовляв, вишукують робітників, які приїжджають до столиці і «просять» їх «ділитися».

До горохівчанина теж підійшли хлопці у формі під приводом перевірити документи. Спершу розпиталися, з якою метою приїхав, а потім почали «трусити» речі.

Коли нічого не знайшли, адже чоловік був готовий до ситуації і заховав зароблених кілька тисяч гривень, прямо запитали: «Де гроші? Заробив - треба ділитися». Волинянин схитрував і відповів міліціонерам, що з ним не розрахувалися, роповів, більше того, що їде до дружини і трьох маленьких дітей ні з чим. Однак, замість коштів ті забрали телефон і відпустили.

Перевірка речей тривала півтори години, в результаті чоловік запізнився на потяг, яким планував добратися в Луцьк. Оскільки, приїхав до обласного центру пізно, а мобільного, щоб перетелефонувати до знайомих не було, ночувати довелося на вокзалі.

Такі випадки, як розповів постраждалий, у столиці - на кожному кроці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Гаврило Показати IP 25 Травня 2013 09:44
В наш час, коли у всіх кредитки, вебмані і інше, то ця новина принаймі смішна.
Григорій до Гаврило Показати IP 25 Травня 2013 10:51
Гаврилку...як ти уявляєш? Приїхав заробітчанин до Києва найнятись на декілька місяців комусь покласти плитку , а йому одразу ж офіційне працевлаштування, соціальний пакет , медичну страховку , платинум картку престижного банку. А не мусорок ти часом, який на автостанціїї поліщуків оббирає?!
TheРоман до Григорій Показати IP 25 Травня 2013 11:20
А навіщо платинум карта??? Можна покласти гроші на будь-який рахунок, наприклад, на звичайну пенсіну карту і зняти з банкомата коли буде зручно і в будь-якому місті, вистачає знати номер карти, що тут незрозумілого?
Григорій до TheРоман Показати IP 25 Травня 2013 12:53
Можна, звичайно, заробітчанину, отримавши зарплату одразу бігти до І-бокса, покласти кошти на картку (будь яку). Але ж не для того за кошти платників податків утримується міліція, щоб по дорозі до банкомату не рекетнути роботягу. Не вдастся на вокзалі - рекнуть біля банкомату, тим більше інформацію про видачу зарплати вони отримають раніше заробітчанина. Мова йде про те, що міліція працює не гірше рекету в 90-х. Чітка вертикальна система по вимаганню грошей, "розводу" та тиску та шантажу. Висновок: реформу міліції проводити поетапно- перший етап на Колиму.
СБУ Показати IP 25 Травня 2013 10:00
Смішно було б якби тебе гав рило обібрали.
СБУ Показати IP 25 Травня 2013 10:00
Смішно було б якби тебе гав рило обібрали.
100pudov Показати IP 25 Травня 2013 10:01
То в тебе все на кридитках, а в багатьох людей нема їх, особливо в заробітчан, міліція нетільки в Києві таке робить а й Москві, Бресті тількі в Варшаві баньдюки забирають гроші!
TheРоман Показати IP 25 Травня 2013 11:14
А я, вважаю, що Гаврило правий, якщо вже заробив, то не полінуйся зайти до банку і покласти гроші на рахунок, це не є чимось "непідйомним" і не займе багато часу, в нашій супер корумпованій державі треба бути готовим до всього.А так мінімум зусиль і нема проблем.ІМХО
Факт Показати IP 25 Травня 2013 12:21
Написано ж забрали телефон. Гидує те, що ми платимо податки з зарплат щоб кормити правоохоронно-чиновницький апарат, котрий обирає тебе під час виконання своїх обовязків, а потому отримує пенсію в кілька разів більшу ніж ти.
андрiй76 Показати IP 25 Травня 2013 12:55
Люди про що ви говорите?..Які банки? Які кредитки? У статті сказано,що грошей у нього не знайшли,а забрали лише мобільний.Потрібно обговорювати системну корупцію і тотальний"безпрєдєл"який твориться у нашій дибільній державі,де навіть правоохоронці (а точніше сказати-гопстопники) оббирають власних,беззахисних громадян...Я б на місці цього хлопця (не дай Бог) вже не їхав до Луцька,а знайшов би пару свідків на вокзалі і разом з ними до Київської прокуратури,щоб по"гарячим слідам"вичислити цих мудаків-ППСників,скільки б мені це не коштувало.А то ці моральні уроди користуються тим,що люди приїжджі,спішать до дому і не мають часу та й грошей залишатися у Києві і захищати свої інтереси... P.S.-Корінних киян навряд чи вони так оббирають (хіба що в "дупель готових"які вже нічого не соображають) бо знають,що можуть мати проблеми...
в рило Показати IP 26 Травня 2013 08:15
мусарню у повному складі треба розганяти як в Грузії інакше пропаде та бідна Україна
андрiю76 Показати IP 26 Травня 2013 13:16
Не домоможе, ця структура гнила з голови до хвоста. Ворон ворону око не виклює
Прилуцький Показати IP 26 Травня 2013 17:35
Автори коментарів з тої самої кагорти що і київськи ментяри.Не потрібно радити куди ховати гроші, а таку міліцію на чолі з доблесним Захарченком гнати в шию.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus