USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Київські тютюнозалежні кидають курити «по телефону»

4 Жовтня 2009 17:21

Мерія Києва організувала гарячу лінію для охочих кинути курити. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Із 2 жовтня цього року інформаційно-довідкова служба для киян Сall-центр Київської міської державної адміністрації організувала гарячу лінію для охочих кинути курити. Про це повідомили у Київській міськдержадміністрації.
Консультуватимуть курців співробітники Київського міського центру здоров\'я тричі на тиждень – щопонеділка, щосереди і щоп’ятниці з 9.00 до 16.00.
«Відомо, що у багатьох курців з високим рівнем нікотинової залежності відмова від куріння супроводжується синдромом відміни, а численні спроби звільнитися від тютюнокуріння самостійно, часто невдалі. Саме у таких випадках рекомендується звертатися по допомогу до фахівців на гарячу телефонну лінію 15-51», – сказав головний лікар Київського міського центру здоров\'я Отто Стойка.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Александр Показати IP 4 Жовтня 2009 17:45
Ага, скоро и газ, и свет будут по телефону подавать. Что за берд? Вот когда увижу Черновецкого без сигареты - тогда поверю!!!
ККК Показати IP 4 Жовтня 2009 20:14
А еще, не только по телефону, но и внатуре, космическая администрация Киева делает киевлян и "понаехавших", счастливыми. Сеансы осчастливливания проводит Леня Космос и его пастор Аделаджа тот, который носит черную морду и собачье имя - Сандей.
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2009 21:00
Платно?
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2009 21:32
При умножении нечестивых умножается беззаконие; но праведники увидят падение их. (Притчи.29:16)Українські багатодітні батьки!Об”єднаємось і не допустимо на наступних виборах ні ющенківців, тимошенківців, яценюків,януковичів,литвинів,симоненків, тапасюків!Боже бережи нас від тягнибоків,тiгібко,богословських,пересунько!Тобі Господь, слава і хвала!Допоможи нам у нашому виборі, амінь!Українські батьки ви з нами ?!А як нас підвів Черновецький! Він живе життям що вже пройшло-бабусі!Господь з нами, багатодітними батьками!Тільки Він нас чує та оберігає!Депутатів, що сприяють алкогольному та ігровому «бізнесу» на Україні – до ганебного стовпа!!! Президент України,сам є багатодітним батьком, але жодного шагу на допомогу українським багатодітним батькам на зустріч не зробив!А янукович свого синочка ввів у депутати!ГАНЬБА!Соромно!А ціни ростуть!Господь,Ти все бачиш та знаєш,прости їх,вони не усвідомлюють, що роблять,бо так просто їм кривдити нас.А нам дай терпіння пережити це та прославити ім"я Твоє!Боже захисти Україну від брехунів-керівників!Діти-дар Божий! Марія та Опанас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus