USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Савченко зізналася, що працювала в інтимних послугах по телефону

2 Серпня 2017 17:50
Нардеп Надія Савченко розповіла про свій незвичний спосіб заробітку – у 21 рік політик працювала у сексі по телефону. Про це вона сама розповіла в інтерв'ю виданню «Главком», передає ТСН.

Савченко стверджує, що змогла туди влаштуватися через «адекватне ставлення до всього».

«Таку роботу може витримати не кожен, я це побачила на відборі. Ми з подругою шукали роботу, побачили оголошення у газеті: «девушка, с приятным голосом, с умением разговаривать на любые темы». Я не знала, що це. Приїхала туди, мені дали якийсь бульварний роман, сказали прочитати на мікрофон сексуальну сцену. Я спочатку подумки посміялася з цього. Багато дівчат, які прийшли на відбір, були у шоці, йшли звідти, мало хто міг це прочитати. Я собі сказала: «ти актриса, ти це прочитаєш». Прочитала», - згадує народна обраниця.

Вона додала, що на той час отримувала хорошу плату за таку роботу.

«Зарплата на той час була шикарною - 100 доларів. Треба було проходити офіційне оформлення, можна було з 23 років. Мені у той момент був 21», - додала вона.

Нещодавно Савченко заявила, що хоче балотуватися на пост глави української держави. «Участь я приймати буду, а як далі – буде видно. Для участі в президентській кампанії, насправді, потрібно небагато: 2,5 мільйона гривень, щоб зареєструватися. Відкривається фонд і чесно кажу: «Я збираю гроші на президентство», – зазначила політик.

Нагадаємо, 25 червня позафракційного народного депутата України Надію Савченко у Миколаєві закидали яйцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
V Показати IP 2 Серпня 2017 18:46
Ще одна ******* рветься до корита
! до V Показати IP 3 Серпня 2017 10:46
Я щось сумніваюсь, що в неї були клієнти, хіба що збоченці якісь .
бритва оккама Показати IP 3 Серпня 2017 20:48
а ще вона ловила чупакабру у Венесуелі і дула ганчубас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus