USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Київський рок-гурт завітає у Луцьк з концертом

6 Листопада 2015 08:30
З оновленою програмою «Більше Світла» та безліччю сюрпризів завітає до Луцька український рок-гурт «АССА», солістка якого Тетяна Власова, є авторкою майбутнього гімну свободи українських політв’язнів в Росії.

Концерт відбудеться 14 листопада в луцькому пабі-ресторані «Лучеськ».

Як повідомляють організатори дійства, гурт «АССА» – це яскравий представник нової генерації української рок-музики. Його солістка та автор пісень Тетяна Власова народилася у Луцьку, але вже понад десять років мешкає у Києві. Гурт «АССА» вона створила у 2014 році, і за цей час музиканти відіграли чимало клубних концертів у різних куточках України. А також були учасником таких масштабних фестивалів, як «Tatoo Collection 2015», «Живий Звук», «Woodstock Ukraine», «Каховский плацдарм», «Kiev Beer Fest». У жовтні гурт став спеціальним гостем закриття Міжнародного фестивалю «Кіно-Драйв» у Києві.

Окрім того, нещодавно гурт «АССА» став переможцем всеукраїнської акції «Полювання на пісню», яку організувала одна з найкращих студій звукозапису в Україні - «Кофеїн».
А цієї осені Тетяна Власова стала переможцем конкурсу #LetMyPeopleGo. Текст її пісні планується використати для запису пісні-гімну свободи українських політв’язнів в Росії.

Як повідомляло видання раніше, експертне журі, а також інтернет-користувачі під час онлайн-голосування визнали її текст «Пташко, лети!» найкращим на конкурсі. Відтак, текст Тетяни Власової буде використаний для запису пісні-гімну свободи всіх українських політв’язнів в Росії. Зазначимо, що вірші Тетяни Власової стали популярними в інтернеті ще під час Революції Гідності. Ще тоді дівчину називали «одним із поетичних голосів Євромайдану».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оксана Показати IP 1 Листопада 2015 16:28
Гарна новина! Чекаєм Таню!
сестра Оксана Показати IP 6 Листопада 2015 09:18
яка благодать і Царство небесне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus