USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Текст-переспів лучанки використають для написання гімну

5 Жовтня 2015 17:31
Нещодавно в Україні завершився конкурс #LetMyPeopleGo – на найкращий текст-переспів відомої однойменної пісні, який проводили організації EuromaidanPress та EuromaidanSOS. Перемогу на конкурсі здобула Тетяна Власова– колишня лучанка, яка зараз проживає в Києві.

Про це у листі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили представники Тетяни.

Експертне журі, а також інтернет-користувачі під час онлайн-голосування визнали її текст «Пташко, лети!» найкращим на конкурсі. Тепер текст Тетяни Власової буде використаний для запису пісні-гімну свободи всіх українських політв’язнів в Росії.

– У своєму тексті, написаному спеціально для цього конкурсу, я намагалась уникнути зайвого пафосу, адже ця тема і так болюча, – каже Тетяна. – А коли всі політв’язні повернуться додому, я обов’язково напишу інший, вже радісний текст.

Нагадаємо, вірші Тетяни Власової стали популярними в інтернеті ще під час Революції Гідності. Дівчину називали «одним із поетичних голосів Євромайдану». Зараз Тетяна – вокалістка та автор пісень рок-групи «АССА».

Влітку Тетяна Власова вперше у Луцьку у складі гурту «АССА». І вже цієї осені гурт обіцяє виступити в Луцьку знову. Текст пісні Тетяни Власової «Пташко, лети!» та більше інформації про конкурс #LetMyPeopleGo – ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2015 01:46
Щодо "всіх українських політв’язнів в Росії" - Куме, пішли кацапів бити! - А якщо нас поб'ють? - А нас за віщо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus