USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лаявся та погрожував розправою: затримали лучанина, який побив поліцейського

7 Червня 2021 12:52
У Луцьку затримали чоловіка за опір працівнику поліції.

Про це інформує Луцьке районне управління поліції.

Днями, поліцейські опрацьовували подію «Домашнє насильство», зареєстровану в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень.

Під час урегулювання поліцейськими конфліктної ситуації яка виникла між подружжям, лучанин агресивно поводився, нецензурно висловлювався в сторону дружини та правоохоронців, погрожував фізичною розправою та спричинив патрульному тілесні ушкодження.

На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи Луцького районного управління поліції і задокументували факт порушення, а саме умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
абвг Показати IP 7 Червня 2021 14:18
Потрібно створити службу, яка б охороняла поліцейських від побиття.
Григорій до абвг Показати IP 7 Червня 2021 15:00
А збив би добре поліцейський правопорушника(а раз він жінку б'є, то не заважало би і його), то б ви написали, що поліцейський порушує закон і б'є простий нарід. Такі да)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus