USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку дебошир, який вчиняв домашнє насильство, побив поліцейського

16 Жовтня 2021 07:00
В обласному центрі Волині чоловік побив поліцейського, який прибув на виклик щодо вчинення домашнього насильства. Луцький міськрайонний суд призначив злочинцю умовне покарання.

Злочин трапився 28 серпня. Поліцейські, отримавши повідомлення про чинення домашнього насильства, прибули на місце події.

Поблизу будинку №106 на вулиці Чернишевського п’яний дебошир, ігноруючи вимоги правоохоронців припинити протиправні дії, вдарив одного з них в обличчя, в результаті чого правоохоронець отримав легкі тілесні ушкодження.

У суді чоловік не заперечував свою вину, зазначивши, що відшкодував збитки. Тож суд не досліджував доказів у справі. Крім того, постраждалий поліцейський не мав будь-яких претензій до обвинуваченого.

Врахувавши всі обставини справи, суд призначив дебоширу покарання у виді двох років обмеження волі, змінивши на рік умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тєрпіло Показати IP 16 Жовтня 2021 09:41
Тож таке, не медика чи вчителя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus