USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лерос оприлюднив другу частину записів розмов Тищенка і Комарницького

7 Жовтня 2020 11:41
Народний депутат Гео Лерос оприлюднив другу частину записів розмов нардепа від «Слуги народи» Миколи Тищенка і бізнесмена Дениса Комарницького, під час яких ті обговорюють можливий напад на Лероса і обшуки у Комарницького у справі про розкрадання коштів на будівництві Подільсько-Воскресенського моста.

Відповідне відео він розмістив у своєї відеоблозі на Youtube, пише Українська правда.

За словами Лероса, це друга частина записів, які вела СБУ, і зроблені вони у лазні, де був Комарницький після обшуків у нього в липні.

Зокрема один зі співрозмовників (за словами Лероса, це Комарницький) обговорює з Тищенком те, як можна покарати Лероса – «відкрутити вухо», чи «організувати, що приймуть на хабарі», «обійняти десь у ресторані, щоб він червоний став», «пристебнути наручниками і пробігти десятку», «облити зеленкою» чи лайном. Він також пропонує знімати все це на камеру і каже, що за це передбачений лише штраф у 17 тисяч гривень, який він готовий заплатити.

Також ці ж голоси надалі уже з третьою особою (за словами Лероса, це журналіст «Вєстєй») обговорюють те, що Комарницький має дати інтерв’ю щодо обшуків, які пройшли у нього, і що нібито «чесні поліцейські» розповіли, що йому, що під час цих слідчих дій мали підкинути зброю і наркотики.

Нібито Комарницький і Тищенко кажуть, що треба також написати про конфлікт з одного боку мера Києва Віталія Кличка і з іншого – «Столара, Вавриша, Богдана, братів Горових» і ще «туди засунути групами Лероса і Дубінського», а також «партнера Олександра Ткаченка по 1+1 Олександра Третьякова».

У кінці розмови нібито Комарницький також цікавиться, чи «не можна зарядити акуратно» журналіста Дениса Бігуса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
!!! Показати IP 7 Жовтня 2020 11:55
Тільки не говоріть .що і тут Порошенко!
Гетьман до !!! Показати IP 7 Жовтня 2020 12:15
Ну а хто ще? Купив всіх Порох, купив!
Анонім до !!! Показати IP 8 Жовтня 2020 11:10
ні ваш порошенко святий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus