USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЛГУ документів на акредитацію за 4-м рівнем не подавав, – Журавльов

5 Червня 2009 16:23
Луцький гуманітарний університет ніколи не подав акредитаційну справу в Міністерство освіти і науки про акредитацію вузу за четвертим рівнем акредитації. Про це 5 червня у телефонному коментарі «Волинським Новинам» розповів ректор ЛГУ Андрій Журавльов.
 
«Луцький гуманітарний університет ніколи не подав акредитаційну справу в Міністерство освіти і науки України про акредитацію вузу за четвертим рівнем акредитації. Такого факту в природі не було ніколи», – стверджує Андрій Журавльов. А те, що на сайті Міносвіти є протокол №77 від 7 травня 2009-го, де стосовно очолюваного ним вузу значиться: «відкласти розгляд справи про присвоєння акредитації за 4-м рівнем», він нічим, окрім як технічною помилкою працівників, що розміщували інформацію про засідання, пояснити не може. «Бо ми подавали за 3-м», – наголосив він.
 
На засідання Державної акредитаційної комісії, що проходило 7 травня, за словами ректора ЛГУ, його не запросили. Отож, і міністр освіти й науки Іван Вакарчук запропонував справу про повторну акредитацію за 3-м рівнем без представників вишу не розглядати.
 
А 4 червня ввечері завершилося засідання ДАК, на якому Луцьким гуманітарний університет було повторно повністю акредитовано за 3-м рівнем, як це робиться щоп’ять років. «Це означає, що він відповідає найсучаснішим вимогам», – стверджує керівник ЛГУ. Окрім того, наголосив пан Журавльов, виш став «єдиним в історії Волині, хто отримав право випускати магістрів із журналістики і видавати дипломи державного зразка».
 
Луцький гуманітарний університет, за словами Андрій Журавльова, успішно й поступово рухається до 4-го рівня акредитації. «Так, це наша мета. І негараздів у нас немає. А рівень кваліфікації викладацького складу перевищує вимоги МОН», – стверджує очільник вишу. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 5 Червня 2009 16:47
А який там ректор,ОООООО!!!!!!!! він сам перевіщує усі можливі вимогі. Де він тільки не працював, які посади не займав, і всюди показав себе...
Місько Показати IP 5 Червня 2009 17:19
Як можна випускати магістрів без четвертого рівня? От закон: http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=303-92-%EF , там українською мовою все розписано, спеціаліст - максимум.
Анонім Показати IP 5 Червня 2009 17:42
Невже можна випускати магістрів з ІІІ рівнем акредитації ВУЗу???
Економ Показати IP 7 Червня 2009 16:14
"А рівень кваліфікації викладацького складу перевищує вимоги МОН" - якби не викладачі-сумісники з науковими ступенями із технічного університету, то їм би виконання вимог МОН могло б тільки снитися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus