USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Ковелі підробляли документи на автомобілі. ФОТО

11 Жовтня 2016 15:26
Правоохоронці виявили місце виготовлення підробних документів на транспортні засоби на іноземній реєстрації, - повідомили у волинській прокуратурі.

Організував злочинний промисел 27-річний житель Ковельського району, інформують у прес-службі волинської поліції.

Так, 27-річного жителя Волинської області, який заробляв на незаконному оформленні документів з реєстрації транспортних засобів з подальшим їх ввезенням на територію України, викрили працівники управління захисту економіки у Волинській області, Головного управління Державної фіскальної служби в області, Ковельської місцевої прокуратури та співробітники слідчого відділу Ковельського відділу поліції. Наразі відкрито кримінальне провадження за частино 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Попередньо досудове розслідування встановило, що чоловік виготовляв підробні доручення від імені громадян Польщі на право керування транспортними засобами, які іноземні громадяни ввозили на територію України.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні зловмисника виявили та вилучили, зокрема, комп’ютерну техніку, кольорові принтери, файли зі зразками документів на транспортні засоби із ознаками підробки (доручення на право розпорядження та користування транспортними засобами), які були засвідчені польським нотаріусом, бланки документіві з печатками польського нотаріуса, 5 доручень на користування та розпорядження транспортними засобами, видані на ім’я громадян республіки Білорусь та засвідчені польським нотаріусом, 5 автомобілів на польських номерах, які були ввезені в Україну, на підставі доручень із явними ознаками підробки, 2 травматичних пістолети марки «ПМР» та гладкоствольну мисливську рушницю «ІЖ-81».

Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму понад 500 тисяч гривень.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
нхя не смішно Показати IP 10 Жовтня 2016 12:13
"...транспортні засоби З інозеною реєстрацією!" - Не використовуйте жаргон автозлодіїв і тих, хто підробляє документи на авто. Користуйтесь українською мовою!
а Показати IP 11 Жовтня 2016 21:35
а луцк,ровно як???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus