USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Ляшко-мер Луцька та барбершоп у Підгайцях: як відбувся прощальний концерт «Замку Любарта»

28 Березня 2018 08:38
Півфіналісти Ліги Сміху «Мініпанки» та «Вот эти парни», фіналіст «Україна має талант» пародист Валерій Юрченко, багаторазові переможці «Розсміши коміка» команда «Наш формат» - саме такі запрошені гості вітали «Замок Любарта» з 5-річчям на прощальному концерті команди 27 березня у розважальному центрі «Промінь».

Перед головним дійством на сцену вийшов лідер команди Назар Пащук, який подякував усім спонсорам та партнерам, які підтримували команду протягом 5 років існування, зокрема подяку отримав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Далі на сцену вийшли всі запрошені гості на чолі з головними винуватцями дійства – командою «Замок Любарта». Відзначимо, що гумористи використовували у своїх мініатюрах останні події, які стосувалися Луцька, зокрема, жартували про створення скверу авіаторів замість Макдональдс. Також на сцену вийшов пародист Валерій Юрченко, спародіювавши Олега Ляшка, який сказав, що він мер Луцька.
Опісля спільного виходу виступила команда «Наш Формат». Хлопці жартували на всім відомі та наболілі теми, зокрема про маршрутки, відбір на Євробачення, пацієнта, який підписує контракт з лікарем, про пропозицію дівчині тощо.
Своєю чергою «Вот эти парни - радиофизики», з’явилися у своїх фірмових светрах та з харизматичною дівчиною Танею, яка брала участь ледь не в кожній мініатюрі.
«Нещодавно в лабораторії ми пробували синтезувати зразок ідеального міста – взяли та помістили в колбу чисте повітря парку імені Лесі Українки, красу Замку Любарта, але потім якийсь Антон потушив туди «бичок» і вийшов ГПЗ», - розпочали виступ «Вот эти парни» та продовжили смішити лучан.


Завдяки пародисту Валерію Юрченку на сцені «Променя» з’явилися Микола Басков, Олександр Панамарьов, Олег Винник та Стас Михайлов.
Ну а перед виступом «Замку Любарта» публіку радували «Мініпанки». За словами хлопців, «фішка» їхньої команди в тому, що «непонятно, хто говорить тєкст». Відзначимо, що формат гумору команди доволі неординарний, адже звук дійсно записаний, а самі учасники жестикулюють, показуючи текст.
Фіналом шоу став виступ іменинників команди «Замок Любарта». Хлопці жартували про місцеві реалії та місцини, зокрема про «Спортлайф», барбершоп у Підгайцях мікрорайон ЛПЗ. Як розповів один з учасників команди, у нього є компромат на голову Волинської обласної ради Ігоря Палицю, де він сфотографований в будинку Ігоря Петровича на дивані та у ванні.
Насамкінець на сцену вийшли всі команди, аби попрощатись з «Замком Любарта», втім, як відзначили самі хлопці, після прощання завжди наступає щось нове, адже можна змінити образи та костюми, тож цілком імовірно, що луцька публіка знову побачить «Замок Любарта», але вже в новому амплуа.

Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Блондинка Показати IP 28 Березня 2018 09:25
В мене з весілля менше фотогоафій.
... до Блондинка Показати IP 28 Березня 2018 22:05
Напевно, весілля бідне було)
Думаю Показати IP 28 Березня 2018 11:14
Більша половина команд виступили краще ніж на Лізі Сміху. Хоча публіка дуже важка, шкода що народ мало цінує старання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus