USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лідер не по зубах: «Старий Луцьк» вдруге поступився кам’янському «Прометею». Фоторепортаж

21 Квітня 2019 15:25
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Університет» нічого не зумів протиставити більш грізному супернику та вдруге поспіль поступився лідеру «вишки» «Прометею» з Кам’янського – 47:88.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 21 квітня на майданчику ОДЮСШ.

У вчорашній грі, перемігши у першій чверті, баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Університет» все ж не зумів здобути перемогу над кам’янцями, поступившись з рахунком 54:75.

Як і вчора, перші очки у грі здобули гості – два закинув Ханнах. У лучан «трьохою» відповів Швагринський та ще й додав до цього два після перехвату. Проте після стартових хвилин гості перехватили ініціативу, зокрема у кам’янців розкидався Мальчевський, який двічі влучив здалеку зробивши рахунок 11:24 на користь своєї команди. Тренер лучан Володимир Журжій був вимушений взяти тайм-аут, однак після цього гості закинули ще п’ять очок, встановивши рахунок 11:29.
На початку другої десятихвилинки Коцько трьохочковим скоротив відставання. Варто відзначити ендван Дейни, який щоправда не реалізував кидок з лінії. Остаточний рахунок перед великою перервою встановив Бедлінський, закинувши з-за дуги – 31:44.
За дві з половиною хвилини третьої чверті кам’янцям вдався ривок 4:9, тож лучани вкотре взяли тайм-аут. На екваторі десятихвилинки перевага остей складала 23 очки, втім завдяки «трьосі» Прозапаса та двом важким очкам Коцька відставання вдалося скоротити до 18 очок. Щоправда до кінця чверті гості зуміли знову збільшити перевагу – 42:65.
На початку фінальної чверті свій другий дальній у матчі влучив Прозапас, однак, забігаючи наперед, скажемо, що окрім цього, лучани забили у цій чверті тільки два очки. Натомість гості впіймали кураж, тож їм вдавалися атаки на будь-який смак. Розуміючи, що цю гру не виграти, тренерський штаб дав шанс молоді. Підсумковий рахунок зустрічі 47:88на користь лідерів Вищої ліги.
Найрезультативнішим у лучан став Дмитро Швагринський, в активі якого 15 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus