USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лідер волинських «пинзеників» певен, що Луцьк переймає досвід київського Космоса

11 Вересня 2008 16:10
Депутат Луцькради від ПРП Олександр Мартинюк вважає, що Луцькрада за підтримки міського голови проголосувала земельні «пакетом» у стилі «а ля Черновецький». Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі облорганізації ПРП.
 
Голова Волинської облорганізації ПРП Олександр Мартинюк переконаний, що Луцькрада з ініціативи та за підтримки міського голови Богдана Шиби на вчорашньому засіданні реалізувала один із найгірших зразків управління містом «а ля Черновецький». Чи не вперше за всю історію представницького органу Луцька було використано режим так званого «пакетного» голосування. Сорок п’ять земельних ділянок під індивідуальну забудову було погоджено одним голосуванням, без жодного обговорення, з використанням карток відсутніх депутатів.
 
Лідер волинських «пинзеників», депутат міськради Олександр Мартинюк певен, що така наруга над принципами місцевого самоврядування, Регламентом ради та законодавством дискредитує обранців громади. Такий прецедент може призвести до повного нівелювання сесійних рішень, принципів колегіального представництва тощо.
 
«Якщо діяти так і надалі, то депутатам, котрі підтримали подібне рішення варто здати свої картки міському голові, аби той надалі за 5 хвилин «вирішував» усі необхідні питання, не витрачав намарне свого часу та часу шанованих міських обранців», – обурюється пан Мартинюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Шипельбаум Показати IP 11 Вересня 2008 17:08
Саша, ти що не розумієш, що скоро вибори міського голови, А Шибі потрібні гроші на перевибори! У Шиби вже почалася передвиборча кампанія за гроші платників податків. А що буде далі - ти ще й сам здивуєшся!
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 18:01
Космос є не тiльки в києві, кропива - не тільки в луцьку, а гроші всюди пахнуть однаково. Правда, саша?
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 18:30
Владці усіх рівнів обнагліли вкрай. Бачу й депутати, теж усіх рівнів, не соромляться - тупо, нагло, перед усім чесним людом зухвало демонструють свою продажність. Жалкую, що в міськраді не знаходиться належних опозиційних сил. Мартинюк один, а один в полі не воїн. Та й йому за щось жити потрібно. Не розумію його спонсора за відключення води, але дякую, що хоча б хтось в цьому місті підтримує опозиціонера. Але принциповість Мартинюка закінчиться там, де розпочнуться інтереси Кропиви...
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 08:52
Шиба в київського Космоса перейняв лише одне - нахабно дерибанити гроші, землю та майно. Треба було б йому ще й на кокаїнчик підсісти, тоді точно був би як київський брат-близнюк. Хоча Богдан і без "коксу" таку часом маячню поре,що то жах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus