USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лідера волинських комуністів не допустили до виборів у Чернігові

7 Червня 2016 21:32
Центральна виборча комісія на своєму черговому засіданні відмовила у реєстрації як кандидата у народні депутати у виборчому окрузі № 206 висуванцю Комуністичної партії України Михайлу Кононовичу.

Про це повідомляє ОПОРА.

У своєму рішенні ЦВК посилалася на дію Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки", що був прийнятий Верховною Радою 9 квітня 2015 року.

Відповідно до пункту 8 частити 1 статті 60 Закону України "Про вибори народних депутатів"Центральна виборча комісія відмовляє в реєстрації кандидата (кандидатів) у депутати в разі: "висування кандидата (кандидатів) у депутати від партії, яка здійснює пропаганду комуністичного та/або націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів, їхньої символіки та щодо якої в установленому Кабінетом Міністрів України порядку прийнято рішення про невідповідність її діяльності, найменування та/або символіки вимогам Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки".

Окрім того, Михайло Кононович не вказав у біографії місце роботи та займану посаду. А у заяві висуванець КПУ не вказав, що у разі обрання народним депутатом відмовиться від діяльності, що несумісна з мандатом народного депутата.

Нагадаємо, брати Олександр і Михайло, як палкі продовжувачі комуністичних ідей, неодноразово бували на сході для підтримки терористів, розповідали російським телеканалам про «київську хунту». За таку їхню «ідейну позицію» Східноєвропейський національний університет виключив обох Кононовичів зі складу аспірантів СНУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Кононович. Показати IP 7 Червня 2016 21:40
Тогда пойду по Волыни....
месник Показати IP 7 Червня 2016 23:32
Доколупалися до Кононовичей! Країна в багні, завтра не буде за що їсти, а оказується Кононовичі винні!
Ая Показати IP 8 Червня 2016 00:32
Бачу що "вчені" блазні так і не розуміють, що їх час вже пішов в минуле, а комунізм можна зустріти тільки на горизонті .... Тоґда поехали ргебята встретимся на ґоризонте....А в УКРАЇНІ вже нічого не зробите....
Лучанин Показати IP 8 Червня 2016 00:52
коментар було видалено
Анонім Показати IP 8 Червня 2016 08:29
пойдеш пойдеш ногами вперед
Кононович Показати IP 8 Червня 2016 09:23
Борьба за Украину только начинается,страну вам не кто не отдаст....
Гроші Показати IP 8 Червня 2016 09:26
Кононовичі чітко чують запах грошей, ідеї там нема й близько. Просто Росія платить великі гроші своїм клоунам, які вони комуністи? Якщо їм добряче заплатить Свобода, то завтра вони будуть активізовувати процес декомунізації на Волині.
жах Показати IP 8 Червня 2016 14:45
і отаке нещастя всерівно найде шпаринку і пролізе без мила!....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus